Ajankohtaista

Uutiset

Ennakkoluulojen etsimistä toiminnallisen harjoitteen kautta.

Rauhanradikalismi innosti Changemaker-viikonlopussa

10.-12.4. Sukevalla järjestetyssä koulutusviikonlopussa tutustuttiin kampanjaan ja sen käytännön toteutukseen. Radikalisaatioteema synnytti runsaasti keskustelua, ja osallistujiin vetosi erityisesti sen ajankohtaisuus ja rohkeus.

Lue koko uutinen

Katso kaikki uutiset

Blogit

Jätettä ei jätetä

Tiesitkö, että roskista ja jätteistä on mahdollista tehdä polttoainetta liikenteeseen? Tätä polttoainetta kutsutaan biokaasuksi. Biokaasu on ekologisesti kestävä energiamuoto, sillä se syntyy jo olemassa olevasta materiaalista ilman tarvetta maan louhimiseen tai metsän kaatamiseen. Biokaasua tehdään esimerkiksi roskista ja eläinten ulosteista mädättämällä näitä jätteitä niin, että syntyy metaania. Tämän jälkeen metaani otetaan talteen, ja sitä voidaan […]

Lue koko artikkeli

Älä ikinä unohda kytköksiä

Mitä Sinä et näe?

Ilmastolaki! Nyt!

Katso kaikki blogit

Haastattelut

Aleksi

Valokeilassa vapaaehtoinen 3/2015

Tällä palstalla esitellään kuukausittain joku eri puolella Suomea asuvista ja eri tavoin Changemakerin toiminnassa mukana olevista vapaaehtoisista.

Lue koko haastattelu

Katso kaikki haastattelut

Kannanotot

Changemaker: Kehitysyhteistyöstä leikkaaminen on lyhytnäköistä

Changemaker vastustaa hallituksen esitystä leikata kehitysyhteistyömäärärahoista vuonna 2015. Verkosto pelkää, että toteutuessaan esitys vaarantaa hauraimpien valtioiden kehitystä.

Lue koko kannanotto

Katso kaikki kannanotot

Katso kaikki galleriat

Tapahtumakalenteri

Helsinki
Helsinki + Skype
Helsinki
Joensuu

Katso kaikki tapahtumat

Globalisti-lehti

Globalisti 1/2015 -lehden kansikuva

Globalisti 1/2015

Radikalisaatio ja väkivaltainen ekstremismi ovat puhuttaneet viime aikoina paljon. Mutta mitä nämä sanat oikeastaan tarkoittavat? Miten ja miksi nuorista tulee väkivallan kannattajia? Entä millä keinoin radikalisoituneita ajatusmalleja voidaan purkaa? Toisena teemana lehdessä on vammaisten asema kehitysmaissa.

Lue lisää lehdestä

Globalisti 2/2014

Globalisti 1/2014

Globalisti 2/2013

Katso kaikki lehdet

Kampanjat

Rauhanradikaali-kampanjan kuva

Rauhanradikaali

Vuonna 2015 Changemaker kampanjoi väkivaltaisen radikalisoitumisen ehkäisemiseksi. Rauhanradikaali -kampanjallaan verkosto haluaa toisaalta muuttaa radikalisaatiosta käytävää keskustelua ja avata nuorten radikalistoitumiseen liittyviä moninaisia syitä sekä toisaalta toteuttaa rauhankasvatusta ympäri Suomea.

Lue lisää kampanjasta

Rauhantekijä

Katso kaikki kampanjat