Ajankohtaista

Uutiset

Ryhmäkuva tiimistä 2016

Ronja Karkisesta Changemakerin uusi puheenjohtaja

Jäsenkokouksessa valittiin myös Changemakerille uusi puheenjohtaja ja muu tiimi vuodelle 2016. Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin 22-vuotias Ronja Karkinen ja varapuheenjohtajaksi 21-vuotias Anne Heikkinen.

Lue koko uutinen

Katso kaikki uutiset

Blogit

Pakolaiskriisi kärjistyy – mitä voin tehdä?

Viime viikkoina keskustelu Suomeen ja muualle Eurooppaan saapuvista turvapaikanhakijoista on käynyt kuumana. Uusia ihmisiä saapuu kaiken aikaa ja vastaanottokeskukset ovat ääriään myöten täynnä. Turvapaikanhakijoita voi tukea paitsi vaatelahjoituksin myös muilla tavoin - esimerkiksi ryhtymällä vapaaehtoiseksi ryhtymällä.

Lue koko artikkeli

Kaupunkiviljelyä Tampereella

Katso kaikki blogit

Haastattelut

_DSC4739

Valokeilassa vapaaehtoinen 9/2015: Tuomas Roine

Tällä palstalla esitellään kuukausittain yksi eri puolilla Suomea asuvista ja eri tavoin Changemakerin toiminnassa mukana olevista vapaaehtoisista. Vuorossa Tuomas Roine Tampereelta.

Lue koko haastattelu

Katso kaikki haastattelut

Globalisti-lehti

Globalisti 2/2015 kansikuva

Globalisti 2/2015

Monikulttuurisuus ja kulttuurien kohtaaminen. Siirtolaisuus ja maahanmuutto. Pakolainen ja turvapaikanhakija. Mitä nämä sanat oikeastaan tarkoittavat? Lehdessä tutustutaan globaaliin muuttoliikkeeseen myös suomalaisen paluumuuttajan näkökulmasta, vieraillaan maansisäisellä evakkoleirillä sekä pohditaan talouden ja inhimillisyyden merkitystä maahanmuuttokeskustelun taustalla.

Lue lisää lehdestä

Globalisti 1/2015

Globalisti 2/2014

Globalisti 1/2014

Katso kaikki lehdet

Kannanotot

Changemaker: Kehitysyhteistyöstä leikkaaminen on lyhytnäköistä

Changemaker vastustaa hallituksen esitystä leikata kehitysyhteistyömäärärahoista vuonna 2015. Verkosto pelkää, että toteutuessaan esitys vaarantaa hauraimpien valtioiden kehitystä.

Lue koko kannanotto

Katso kaikki kannanotot

Tapahtumakalenteri

Jyväskylä
Helsinki
Selviää myöhemmin
Helsinki
Jyväskylä

Katso kaikki tapahtumat

Katso kaikki galleriat

Kampanjat

Rauhanradikaali-kampanjan kuva

Rauhanradikaali

Vuonna 2015 Changemaker kampanjoi väkivaltaisen radikalisoitumisen ehkäisemiseksi. Rauhanradikaali -kampanjallaan verkosto haluaa toisaalta muuttaa radikalisaatiosta käytävää keskustelua ja avata nuorten radikalistoitumiseen liittyviä moninaisia syitä sekä toisaalta toteuttaa rauhankasvatusta ympäri Suomea.

Lue lisää kampanjasta

Rauhantekijä

Katso kaikki kampanjat