Ajankohtaista

Uutiset

Paikallisryhmäpäivässä 15.2.2014 tutustuttiin uusiin verkkosivuihin.

Tervetuloa paikallisryhmäpäivään!

Changemakerin syksyn toiminnan starttaavaa paikallisryhmäpäivää vietetään lauantaina 29.8. Turussa. Luvassa kouluttautumista, yhteistä ideointia, mukavaa maailmanmuuttajaseuraa sekä yllätysohjelmaa. Tule sinäkin!

Lue koko uutinen

Katso kaikki uutiset

Blogit

20150630_194019

Kaupunkiviljelyä Tampereella

Tampereen paikallisryhmä päätti kokeilla kesällä kaupunkiviljelyä: porkkanoita, ruohosipulia ja muita kesäherkkuja. Viljely on ekologista, koska ruokaa ei tarvitse tuoda kaukaa. Samalla oppii uutta ja tutustuu uusiin ihmisiin.

Lue koko artikkeli

Terveisiä Changemaker-viikonlopusta

Jätettä ei jätetä

Katso kaikki blogit

Haastattelut

Laura tekee aarrekarttaa omista tavoitteistaan.

Valokeilassa vapaaehtoinen 7/2015: Laura Tiitu

Kuka olet? Olen Laura Tiitu, kolmekymppinen opiskelija ja innokas changemaker  Helsingistä. Kerro muutamalla sanalla itsestäsi. Changemaker on tehnyt minusta herkemmän huomaamaan erilaisia  epäkohtia ja antanut keinoja tehdä asioiden hyväksi jotakin.  Lisäksi porukalla on helpompi tarttua johonkin aiheeseen kuin yksin ja olen tullut rohkeammaksi esittämään erilaisia mielipiteitä ja kannanottoja. Miten vietät vapaa-aikasi? Harrastan monipuolisesti liikuntaa, tykkään käydä museoissa […]

Lue koko haastattelu

Katso kaikki haastattelut

Kannanotot

Changemaker: Kehitysyhteistyöstä leikkaaminen on lyhytnäköistä

Changemaker vastustaa hallituksen esitystä leikata kehitysyhteistyömäärärahoista vuonna 2015. Verkosto pelkää, että toteutuessaan esitys vaarantaa hauraimpien valtioiden kehitystä.

Lue koko kannanotto

Katso kaikki kannanotot

Katso kaikki galleriat

Tapahtumakalenteri

Loviisa
Lohja
Turku
Tampere
Ikaalinen

Katso kaikki tapahtumat

Globalisti-lehti

Globalisti 1/2015 -lehden kansikuva

Globalisti 1/2015

Radikalisaatio ja väkivaltainen ekstremismi ovat puhuttaneet viime aikoina paljon. Mutta mitä nämä sanat oikeastaan tarkoittavat? Miten ja miksi nuorista tulee väkivallan kannattajia? Entä millä keinoin radikalisoituneita ajatusmalleja voidaan purkaa? Toisena teemana lehdessä on vammaisten asema kehitysmaissa.

Lue lisää lehdestä

Globalisti 2/2014

Globalisti 1/2014

Globalisti 2/2013

Katso kaikki lehdet

Kampanjat

Rauhanradikaali-kampanjan kuva

Rauhanradikaali

Vuonna 2015 Changemaker kampanjoi väkivaltaisen radikalisoitumisen ehkäisemiseksi. Rauhanradikaali -kampanjallaan verkosto haluaa toisaalta muuttaa radikalisaatiosta käytävää keskustelua ja avata nuorten radikalistoitumiseen liittyviä moninaisia syitä sekä toisaalta toteuttaa rauhankasvatusta ympäri Suomea.

Lue lisää kampanjasta

Rauhantekijä

Katso kaikki kampanjat