Ajankohtaista

Uutiset

Globalisti-lehtien kansikuvia

Tule mukaan Globalistin lehtityöpajaan!

Changemaker järjestää lauantaina 12.9.2015 klo 11.30–16.30 lehtityöpajan kaikille Globalisti-lehden tekemisestä kiinnostuneille. Päivän aikana perehdytään juttujen rakenteen suunnitteluun sekä kirjoittamiseen.

Lue koko uutinen

Katso kaikki uutiset

Blogit

Paikallisryhmäpäivä päättyi ohjattuun puukiipeilyyn.

Uusia ystäviä ja hienoja kokemuksia – tule mukaan tiimiin!

Tiimivuoteen mahtuu monia hauskoja kokemuksia ja sen aikana oppii uusia taitoja. Tiimiläisenä ei ole ainoastaan mukana Changemakerin toiminnassa, vaan pääsee myös suunnittelemaan sitä.

Lue koko artikkeli

Kaupunkiviljelyä Tampereella

Katso kaikki blogit

Haastattelut

Teija

Valokeilassa vapaaehtoinen 8/2015: Teija Liukko

Kuka olet? Olen Kirkkonummella asuva teologian opiskelija. Millä viidellä sanalla kuvailisit itseäsi? Helposti innostuva, luova, kiinnostunut kaikesta. Miten vietät vapaa-aikasi? Harrastan urban explorationia ja monenlaista liikuntaa. Musiikki ja luova kirjoittaminen ovat myös lähellä sydäntäni. Miten tulit mukaan Changemakeriin? Näin viime syksynä ilmoituksen Changemaker-viikonlopusta, ohjelma vaikutti kiinnostavalta ja päätin lähteä mukaan. Minkälaisessa toiminnassa olet mukana Changemakerilla? […]

Lue koko haastattelu

Katso kaikki haastattelut

Kannanotot

Changemaker: Kehitysyhteistyöstä leikkaaminen on lyhytnäköistä

Changemaker vastustaa hallituksen esitystä leikata kehitysyhteistyömäärärahoista vuonna 2015. Verkosto pelkää, että toteutuessaan esitys vaarantaa hauraimpien valtioiden kehitystä.

Lue koko kannanotto

Katso kaikki kannanotot

Katso kaikki galleriat

Tapahtumakalenteri

Tampere
Helsinki
Helsinki
Helsinki
Helsinki

Katso kaikki tapahtumat

Globalisti-lehti

Globalisti 1/2015 -lehden kansikuva

Globalisti 1/2015

Radikalisaatio ja väkivaltainen ekstremismi ovat puhuttaneet viime aikoina paljon. Mutta mitä nämä sanat oikeastaan tarkoittavat? Miten ja miksi nuorista tulee väkivallan kannattajia? Entä millä keinoin radikalisoituneita ajatusmalleja voidaan purkaa? Toisena teemana lehdessä on vammaisten asema kehitysmaissa.

Lue lisää lehdestä

Globalisti 2/2014

Globalisti 1/2014

Globalisti 2/2013

Katso kaikki lehdet

Kampanjat

Rauhanradikaali-kampanjan kuva

Rauhanradikaali

Vuonna 2015 Changemaker kampanjoi väkivaltaisen radikalisoitumisen ehkäisemiseksi. Rauhanradikaali -kampanjallaan verkosto haluaa toisaalta muuttaa radikalisaatiosta käytävää keskustelua ja avata nuorten radikalistoitumiseen liittyviä moninaisia syitä sekä toisaalta toteuttaa rauhankasvatusta ympäri Suomea.

Lue lisää kampanjasta

Rauhantekijä

Katso kaikki kampanjat