Ajankohtaista

Uutiset

Norjan Changemakerin SommerSNU-mainos

Sinustako osallistuja Norjan Changemakerin kesäleirille?

Norjan Changemaker kutsuu suomalaisia mukaan kesäkuussa järjestettävään SommerSNU-tapahtumaansa. Suomen Changemaker on päättänyt lähettää tapahtumaan kaksi jäsentänsä. Olisitko sinä toinen heistä?

Lue koko uutinen

Katso kaikki uutiset

Blogit

CM-viikonloppu

Terveisiä Changemaker-viikonlopusta

Viimeisin Changemaker-viikonloppu Sukevalla on ohi. Kolmeen päivään mahtui monenlaista ohjelmaa: saimme kuulla esityksiä ajankohtaisista aiheista, kuten liikakalastuksesta ja TTIP-sopimuksesta, tutustuimme Changemakerin tämän vuoden Rauhanradikaali-kampanjaan sekä opimme, miten valokuvilla voi vaikuttaa ihmisten mielipiteisiin. Koulutusten ohella pääsimme tietysti myös rentoutumaan. Leiriläisiä ilahduttamaan saapui vieraita Norjan ja Islannin Changemakereista, ja iltaisin katselimme leffoja, saunoimme ja kävimme avannossa uimassa (tai […]

Lue koko artikkeli

Jätettä ei jätetä

Älä ikinä unohda kytköksiä

Mitä Sinä et näe?

Katso kaikki blogit

Haastattelut

Henna

Valokeilassa vapaaehtoinen 4/2015

Tällä palstalla esitellään kuukausittain yksi eri puolilla Suomea asuvista ja eri tavoin Changemakerin toiminnassa mukana olevista vapaaehtoisista. Kuka olet? Henna Bruun, yhteisöpedagogi-opiskelija Kuopiosta. Kerro kolme asiaa itsestäsi? 1. Olen kotoisin Kempeleestä, Oulun kupeesta. 2. Olen viettänyt lapsuuteni Pohjois-Suomessa ja sydämeni on jäänyt sinne. 3. Osaan valmistaa mitä tahansa kankaasta (myös langasta!)  Miten vietät vapaa-aikasi? Perheen ja […]

Lue koko haastattelu

Katso kaikki haastattelut

Kannanotot

Changemaker: Kehitysyhteistyöstä leikkaaminen on lyhytnäköistä

Changemaker vastustaa hallituksen esitystä leikata kehitysyhteistyömäärärahoista vuonna 2015. Verkosto pelkää, että toteutuessaan esitys vaarantaa hauraimpien valtioiden kehitystä.

Lue koko kannanotto

Katso kaikki kannanotot

Katso kaikki galleriat

Tapahtumakalenteri

Helsinki
Helsinki
Helsinki
Skype
Tampere

Katso kaikki tapahtumat

Globalisti-lehti

Globalisti 1/2015 -lehden kansikuva

Globalisti 1/2015

Radikalisaatio ja väkivaltainen ekstremismi ovat puhuttaneet viime aikoina paljon. Mutta mitä nämä sanat oikeastaan tarkoittavat? Miten ja miksi nuorista tulee väkivallan kannattajia? Entä millä keinoin radikalisoituneita ajatusmalleja voidaan purkaa? Toisena teemana lehdessä on vammaisten asema kehitysmaissa.

Lue lisää lehdestä

Globalisti 2/2014

Globalisti 1/2014

Globalisti 2/2013

Katso kaikki lehdet

Kampanjat

Rauhanradikaali-kampanjan kuva

Rauhanradikaali

Vuonna 2015 Changemaker kampanjoi väkivaltaisen radikalisoitumisen ehkäisemiseksi. Rauhanradikaali -kampanjallaan verkosto haluaa toisaalta muuttaa radikalisaatiosta käytävää keskustelua ja avata nuorten radikalistoitumiseen liittyviä moninaisia syitä sekä toisaalta toteuttaa rauhankasvatusta ympäri Suomea.

Lue lisää kampanjasta

Rauhantekijä

Katso kaikki kampanjat