Jäsenille

Changemaker-tuotteet: kangasmerkki, avainlenkki ja muistikirja

Changemaker on olemassa upeiden vapaaehtoisten vuoksi!

Changemakerin toiminta on jäsentensä näköistä ja siitä ei aiheudu jäsenille kuluja. Tältä sivulta löydät tietoja siitä, miten Changemaker korvaa matkustamisen ja paikallistoiminnan kuluja sekä mitä etuja voit saada aktiivisesta Changemaker-toiminnasta. Myös vapaaehtoisten järjestämä toiminta raportoidaan.

P.s. Pidäthän osoitetietosi ajan tasalla!

Raportointi ja ohjeet

Toimintaraportti 2019 (lomake aukeaa uuteen ikkunaan)

Suosittelemme, että teet raportin mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen. Kyseessä on lyhyt kyselylomake, jonka voi täyttää mobiililaitteella.

Changemakerin matkaohjeet – Periaatteet, joiden mukaan Changemaker korvaa jäsentensä matkakuluja valtakunnallisiin tapahtumiinsa.

Valtakunnallisen toiminnan kulukorvaukset – Periaatteet, joiden mukaan Changemaker korvaa tapahtumista ja toiminnasta aiheutuvia kuluja.

Changemakerin yhdenvertaisuusohje 

Paikallisen toiminnan taloudellinen tuki – Periaatteet, joiden mukaan paikalliseen toimintaan on mahdollista hakea tukea sekä käytännöt, joiden mukaan tukea maksetaan.

Toimintaohjeet paikalliseen toimintaan – Jäsenkokouksessa määritellyt periaatteet uuden paikallisen Changemaker-ryhmän perustamiseen

 

Jäsenrekrytointi

Changemakerin vapaaehtoisena voit kerryttää pisteitä palkitsemisjärjestelmässä ja vaihtaa niitä valitsemiisi Changemaker-tuotteisiin.

PISTEIDEN KERRYTTÄMINEN

Rekrytoitu jäsen jäsenrekisterilomakkeella(linkki) 3p

Avustaminen valtakunnallisessa tapahtumassa (vähintään 3h) 3p

Tapahtuman tai kampanjan järjestäminen omalla paikkakunnalla 5p

Changemakerin esittely koulussa tai seurakunnassa 5p

 

Pisteet lisätään rekisteriin automaattisesti valtakunnallisissa tapahtumissa avustamisesta sekä rekrytoiduista jäsenistä (ilmoita rekrytoijan nimi). Paikallisista tapahtumista ja vierailuista tulee ilmoittaa etukäteen toimistolle (toimisto@changemaker.fi) sekä täyttää tapahtumaraportti.

Pisteitä voi kerätä rekisteriin kahden vuoden ajan. Keräysaikaa on mahdollista pidentää vuodella pyytämällä.

Changemaker-tuotteet:

Kangasmerkki 1p
Avainlenkki 2p
Vihko 5p
T-paita 15p
Huppari 25p
Yllätyspalkinto 100p (?)

Voit lunastaa palkintosi ottamalla yhteyttä toimisto@changemaker.fi

 

t-paidat

T-paidat Changemaker-logolla. Värit: tumma harmaa ja keltainen. Koot: S, M, L, XL. Malli: suora ja lady fit. Kuvassa harmaa lady fit ja keltainen suora t-paita, molemmat kokoa M.

 

Changemaker-huppari

Changemaker-huppari. Väri: musta. Koot: S, M, L. Kuvassa koko M.