Kuvassa teksti sosiaalisen median käyttöohje vihaisille aikuisille, Changemakerin logo, sekä naurava ja vihainen hymiö.
Uutiset

Katso kaikki ajankohtaiset

Verkko vapaaksi

Siirry kampanjasivulle

Globalisti 1/2021: Vapaa internet

Tapahtumakalenteri

Globalisti 1/2021: Vapaa internet

Globalistin numeron 1/2021 kansi. Kannessa kuva Brasiliassa tapahtuvasta mellakasta, sekä teksti teemana vapaa internet.

Internet on tarjonnut ihmisille tavan olla yhteydessä toisiinsa ympäri maailman ja nopeuttanut tiedon liikkumista huomattavasti. Internetin valtakausi ei ole kuitenkaan ollut täysin ongelmatonta, sillä se on myös tarjonnut alustan vihapuheelle. Toisaalta internetiin pääsyyn tarvittavat älylaitteet kuluttavat luonnonvaroja ja onkin syytä pohtia onko kaikilla maailman ihmisillä edes mahdollisuutta päästä internetiin. Tässä Globalistin numerossa tarkastellaan vapaan internetin kysymyksiä globaalin oikeudenmukaisuuden näkökulmasta. Lehti tarjoaa näkökulmia mm. teknologia-alan sukupuolittuneisuudesta, sosiaalisen median merkityksestä kansalaisvaikuttamisessa sekä katsauksen avoimeen lähdekoodin maailmaan. Globalisti on Changemakerin vapaaehtoisten tuottama lehti, jonka tavoite on lisätä tietoa kehityskysymyksistä ja innostaa nuoria toimimaan oikeudenmukaisemman maailman puolesta.

Avaa lehti (avautuu uudessa ikkunassa)

Tapahtumakalenteri

Helsinki

Syyskauden avaus

Changemakerin syyskauden avauksessa kuulemme Verkko vapaaksi –kampanjasta ja sekä Changemakerin muusta toiminnasta. Kiinnostaisiko sinua tietää, miten voit olla mukana Changemakerin maailmaa muuttavassa toiminnassa? Tule mukaan syyskauden avajaisiin niin tiedät!

Helsinki
Helsinki
Kouvola
Katso kaikki tapahtumat