Paikallisryhmät

Changemakerin paikallinen toiminta tapahtuu paikallisryhmissä ympäri Suomea. Paikallisryhmätoiminta on värikästä ja monipuolista, jäsentensä näköistä. Paikallisryhmissä toimivia vapaaehtoisia yhdistää halu muuttaa maailmaa, mutta tapoja on monia: Ryhmät voivat oman mielenkiintonsa ja innostuksensa mukaan järjestää esimerkiksi lukupiirejä, kampanjatempauksia ja tapahtumia, kutsua iltoihinsa puhujavieraita, pitää leffaillan tai vaikka kokkailla yhdessä.

Tällä hetkellä Changemakerilla on toimintaa seitsemällä paikkakunnalla: Espoo, Turku,  Helsinki, Joensuu, Jyväskylä, Oulu ja Tampere.

Changemakerin toiminta on kaikille avointa ja uudet jäsenet ovat aina tervetulleita mukaan!

Tietoa sinua kiinnostavan paikallisryhmän toiminnasta saat liittymällä sen sähköpostilistalle tai Facebook-ryhmään. Lisätietoja voi kysellä myös ryhmän yhteyshenkilöltä.

Paikallisryhmän perustaminen

Jos paikkakunnallasi ei vielä toimi paikallisryhmää, voit myös perustaa uuden ryhmän!

Paikallisryhmän perustamiseen tarvitaan vähintään kolme innostunutta maailmanmuuttajaa. Kun riittävä määrä perustajajäseniä on koolla, ryhmä voidaan perustaa ilmoittamalla Changemakerin toimistoon perustajajäsenten nimet, sähköpostiosoitteet, postiosoitteet ja syntymävuodet ja nimetty yhteyshenkilö. Perustajajäsenten tulee olla Changemakerin jäseniä tai liittyä jäseniksi paikallisryhmää perustaessaan. Jäseneksi voi liittyä täällä.

Tarkemmat ohjeet paikallisryhmän perustamiseen sekä vinkkejä ryhmän toimintaan tarjoaa Changemakerin monipuoliset materiaalit Ideoista toimintaan – Opas paikallisryhmätoimijoille sekä toimintavinkit kevään 2017 kokoontumisiin. Apua uuden ryhmän toiminnan käynnistämiseen saat myös Changemakerin työntekijöiltä sekä vapaaehtoisista koostuvalta tiimiltä.

Uusia ideoita paikallisryhmäpäivissä

Kaksi kertaa vuodessa järjestettävissä paikallisryhmäpäivissä jaetaan ideoita ja toimiviksi havaittuja käytäntöjä sekä virkistäydytään mukavassa maailmanmuuttajaseurassa. Päiviin ovat tervetulleita kaikki Changemakerin toiminnasta kiinnostuneet vapaaehtoiset. Eri paikallisryhmien aktiiveja tapaa myös Changemaker-viikonlopuissa ja muussa verkostomme valtakunnallisessa toiminnassa.