Valokeilassa vapaaehtoinen 5/2013

Tällä palstalla esitellään kuukausittain joku eri puolilla Suomea asuvista ja eri tavoin Changemakerin toiminnassa mukana olevista vapaaehtoisista. 

SirkkuKuka olet?
Olen Sirkku. Asun Laihialla ja olen tämän kevään ylioppilas.

Miten vietät vapaa-aikaasi?
Keväällä olen ollut lukulomalla ja valmistautunut kirjoituksiin.Kuitenkin suurimman osan ajasta olen töissä. Vapaa-ajalla tietenkin vietän aikaani kaikkien ihanien ihmisten kanssa, leikin koiran kanssa ja muuten vaan rentoudun.

Millä viidellä sanalla kuvailisit itseäsi?
Pirteä, positiivinen, huumorintajuinen, rauhallinen ja outo!

Miten tulit mukaan Changemakeriin?
Kaveri houkutteli minut CM-iltaan leffan avulla 😀 Silloin ajattelin, että tottahan toki menen perjantai-illalla katsomaan leffaa. Sen jälkeen olen pyrkinyt olemaan niin monessa illassa mukana kuin vaan voin.

Miksi olet Changemaker?
On hienoa olla jossakin toiminnassa mukana, joka yrittää parantaa maailmaa erilaisilla keinoilla. Totta kai se on myös hauskaa olla Changemaker!

Milloin tunsit muuttaneesi maailmaa?
Paljoakaan en ole vielä ehtinyt tehdä, mutta silloin kun keräsin Rauhantekijä- kampanjaan nimiä.

Paras muistosi tai kokemuksesi Changemakerissa?
Kaikki CM-illat parhaiden kavereiden kanssa totta kai! Minulla on ollut aina niin hauskaa ja illat on joskus jopa venyneet puoleen yöhön asti 🙂 Tietenkin myös se, kun sain pitää ensimmäisen esitelmän CM-illassa. Ympäristö on minulle tärkeä ja pidin esitelmän sademetsistä!

Jos voisit poistaa yhden epäkohdan maailmasta, mikä se olisi?
Epätasa-arvo. Maailmassa on monia, jotka eivät saa elämälle tarpeellisia asioita, kuten ruokaa ja juotavaa. Kun taas toiset saa kaiken haluamansa. Monet ongelmat katoaisivat, jos maailmassa kaikki saisivat saman verran kaikkea.

Terveisesi muille changemakereille.
Hymyilkää ihmisille! Se muuttaa monen päivän paremmaksi 🙂