Uutiskirje ja sähköpostilistat

Maailmanmuuttajaketju Changemaker-viikonlopussa

Haluatko tietoa Changemakerin tulevasta toiminnasta?

Tilaamalla Changemakerin uutiskirjeen saat ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat kuukausittain sähköpostiisi. Uutiskirjeen tilaajana saat myös tiedon jäsenkokouksista sekä avoinna olevista edustustehtävistä ja työpaikoista. Changemakerin jäsenet saavat automaattisesti uutiskirjeen. Tilaa uutiskirje täyttämällä alla oleva lomake ja painamalla Lähetä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Uutiskirjeen lisäksi Changemakerilla on käytössä sähköpostilistat myös eri teema- ja paikallisryhmille sekä Globalisti-lehden toimituskunnalle ja kansainvälisten asioiden työryhmälle. Listoille liittymällä pysyt ajan tasalla ryhmien toiminnasta ja tulevista tapahtumista. Listoilla voit myös keskustella muiden ryhmäläisten kanssa.

Liity listoille klikkaamalla listan nimeä. Linkit avautuvat uuteen ikkunaan. 

Changemaker on osa Kirkon Ulkomaanapua. Lisätietoa siitä, miten huolehdimme tietosuojasta ja miten käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja saat täältä (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Sivuilta löydät myös henkilörekisteriselosteet.

Teemaryhmät

Tietoa verkoston vaikuttamistoiminnasta

Globalistin toimituskunta

Tule tekemään Changemakerin lehteä

Kansainväliset asiat

Tietoa Changemaker-verkostojen kansainvälisestä toiminnasta

Paikallisryhmät

Tietoa ryhmien toiminnasta sekä lähialueen tapahtumista

Changemakerin sähköpostilistat on tarkoitettu ryhmien viestinnän helpottamiseksi. Teema- ja paikallisryhmien sekä työryhmien listoille voi kuka tahansa listaa tilaava lähettää suoraan postia. Viestin lähettäminen onnistuu omasta sähköpostista laittamalla vastaanottajaksi listan osoitteen (esim. ymparisto@changemaker.fi).

Osa ryhmistä käyttää viestimiseen myös esimerkiksi Facebookia. Tietoa paikallisryhmien Facebook-ryhmistä sekä yhteyshenkilöistä, joilta voit kysyä lisätietoja toiminnasta, löydät yhteystiedot-sivulta.

Mikäli haluat poistua Changemakerin sähköpostilistoilta, se tapahtuu yllä olevien linkkien kautta.