Uutiskirje ja sähköpostilistat

Tiimiläisiä ja työntekijät poseeraamassa kylttien ja megafonin kanssa.

Haluatko tietoa Changemakerin tulevasta toiminnasta?

Tilaamalla Changemakerin uutiskirjeen saat ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat kuukausittain sähköpostiisi. Uutiskirjeen tilaajana saat myös tiedon jäsenkokouksista sekä avoinna olevista edustustehtävistä ja työpaikoista. Changemakerin jäsenet saavat automaattisesti uutiskirjeen. Tilaa uutiskirje täyttämällä alla oleva lomake ja painamalla Lähetä.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Uutiskirjeen lisäksi Changemakerilla on käytössä sähköpostilistat. Toiminta -listalla tiedotetaan pari kertaa kuukaudessa toiminnasta ja Globalisti-lehden -listalla lehden toimittamiseen liittyvistä asioista. Listoille liittymällä pysyt ajan tasalla toiminnasta ja tulevista tapahtumista. Liity listoille klikkaamalla listan nimeä. Linkit avautuvat uuteen ikkunaan. 

Changemaker on osa Kirkon Ulkomaanapua. Lisätietoa siitä, miten huolehdimme tietosuojasta ja miten käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja saat täältä (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Sivuilta löydät myös henkilörekisteriselosteet.

Changemakerin toiminta

Tietoa verkoston vaikuttamistoiminnasta

Globalistin toimituskunta

Tule tekemään Changemakerin lehteä

Paikalliset listat (vähän käytössä)

Tietoa ryhmien toiminnasta sekä lähialueen tapahtumista

Changemakerin sähköpostilistat on tarkoitettu ryhmien viestinnän helpottamiseksi. Sähköpostilistalla pääasiassa informoidaan Changemakerihn toiminnasta toimistolta ja tiimiltä, mutta jokainen listalla oleva voi myös itse lähettää viestin listalle. Viestin lähettäminen onnistuu omasta sähköpostista laittamalla vastaanottajaksi listan osoitteen (esim. toiminta@changemaker.fi).

Mikäli haluat poistua Changemakerin sähköpostilistoilta, se tapahtuu listalle liittymislinkin kautta. Listoilta voi irtisanoutua ilman kirjautumista. Huomaathan kuitenkin, että listoilta poistuminen pitää vahvistaa vielä sähköpostiin tulevan viestin ohjeiden mukaan.