Tapahtumakalenteri

Helsinki

Kansainvälisten asioiden työryhmä

Kv-työryhmässä käsitellään nimensä mukaisesti Changemakerin kansainvälisiä yhteyksiä muun muuassa muiden maiden CM-verkostoihin sekä kerrotaan kuulumisia ACT Alliancen Youth Participation CoP:sta, jossa Suomen Changemaker toimii. Tässä kokouksessa asialistalla on vaihtaa ajatuksia etenkin Suomen Changemakerin kannasta eri maiden Changemaker-verkostojen kansainvälisen kokouksessa käsiteltäviin asioihin. Tervetuloa!

Helsinki

Globalistin julkaisujuhla

lobalistin vuoden toinen numero julkaistaan torstaina 24.5. Tervetuloa julkkareihin Changemakerin toimistolle. Julkkareita vietetään rennon illanvieton muodossa, alkaen klo 18. Silloin voi tulla hakemaan uunituoreen lehden, hengailemaan, syömään ja puuhailemaan pientä kivaa yhdessä. Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki lehdestä tai sen tekemisestä kiinnostuneet. Changemakerin toimisto on osoitteessa Eteläranta 8, Helsinki.

Helsinki

Maailma kylässä -festivaali – tule mukaan Changemakerin teltalle!

Changemaker pitää tapahtumassa omaa pistettään, jossa esitellään Changemakerin toimintaa, innostetaan mukaan uusia vapaaehtoisia ja kerätään vetoomuksia tämänhetkiseen Nälkä kasvaa syömättä -pääkampanjaan. Haasteenamme on kerätä 500 allekirjoitusta festarin aikana, tule mukaan tekemään tästä totta!

Helsinki

Teemapiknik: Konflikti ja ruokaturva, esimerkkitapaus Etelä-Sudan

Tervetuloa kuuntelemaan Kirkon Ulkomaan asiantuntijaa Johanna Tervoa. Aiheena on ruokaturvan suhde konfliktiin ja esimerkkimaana on Etelä-Sudan. Changemakerin tämän vuoden pääkampanjaaiheena on ruokaturva. Kokoonnumme Changemakerin toimiston eteen, osoitteeseen Eteläranta 8, Helsinki.

Helsinki

Yritysvastuupiknik, yritysvastuulakikampanja vaikuttamiskeinona

Changemakerin seuraava kampanja koskee yritysvastuuta. Rikkaat maat ovat siirtäneet monet ongelmat jotka liittyvät ihmisoikeuksiin ja ympäristöön. Nykyään ne ovat arkipäivää kehitysmaissa, joissa tuotetaan enemmän ja enemmän rikkaiden maiden ihmisten kuluttamista tuotteista. Yksi parhaista tavoista vaikuttaa on vaatia yritysvastuulakia Suomeen. Monet järjestöt ovat jo Suomessa aloittaneet kampanjan. Tule kuulemaan Finnwatchin Sonja Vartialan esittelyä kampanjasta. Esittelyn jälkeen mietimme yhdessä mitä Changemaker voisi tehdä edistääkseen yritysvastuuta. Mitään ennakkovaatimuksia ei ole, kaikki ovat tervetulleita. 

Helsinki

Kansainvälisten asioiden työryhmä

Tällä kerralla luvassa mm. viimehetken valmistautumistan juhannuksen jälkeen pidettävään eri maiden Changemaker-verkostojen kansainväliseen kokoukseen.  Lisäksi jatkamme keskustelua siitä, millaista kv-toimintaa ja konkreettista yhteistyötä haluamme jatkossa sisarverkostojemme sekä ACT Allianssin Youth CoP:in kanssa tehdä. Tervetuloa mukaan uudet ja vanhat!

Helsinki

Tiimin kokous

Tiimi kokoontuu käsittelemään verkoston ajankohtaisia tapahtumia. Kokous on myös avoin kaikille jäsenille ja sen asialistalle voi ehdottaa aiheita ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan (puheenjohtaja@changemaker.fi).

Tampere

Herättäjäjuhlat

Changemaker on jälleen mukana Herättäjäjuhlilla, missä verkostollamme on oma telttapaikka. Esittelypisteellä kerromme Changemakerin toiminnasta, innostamme mukaan uusia vapaaehtoisia ja keräämme allekirjoituksia tämänvuotisen Nälkä kasvaa syömättä -pääkampanjan vetoomuskorttteihin. Tavoitteenamme on kerätä viikonlopun aikana vähintään 500 allekirjoitusta. Jotta tämä onnistuu, tarvitsemme mukaan runsaasti vapaaehtoisia – tule siis sinäkin!