Tapahtumakalenteri

Verkossa

Vaikuttamistoiminnan koulutus

Huolestuttaako maailman tila? Haluaisitko vaikuttaa epäkohtiin, mutta et ole varma, mistä aloittaa? Kaipaatko konkreettisia eväitä vaikuttamistyöhön? Changemakerin vaikuttamistoiminnan koulutuksesta on hyvä aloittaa!

Espoo

Espoon Changemakerin tapaaminen

Changemakerin Espoon paikallisryhmä kokoontuu Sodessa joka toinen torstai klo 17.30-19.00. Ryhmä toimii Espoonlahden seurakunnan yhteydessä ja järjestää sekä omia kokoontumisia että osallistuu erilaisiin tapahtumiin.

Helsinki

Rauhanviikon tapahtuman suunnittelu

Nyt startataan Changemakerin Rauhanviikon tapahtuman suunnittelu! Tule jakamaan omat ideasi – tehtäisiinkö flashmob rauhan puolesta, tempaus, kulkue tai vaikka kollektiivinen taideteos? Vain taivas on rajana! Mukaan ovat tervetulleita uudet ja vanhat aktiivit sekä kaikki Rauhanviikosta ja Changemakerista kiinnostuneet.

Verkossa

Tiimin kokous

Tiimi kokoontuu käsittelemään verkoston ajankohtaisia asioita. Kokous on avoin kaikille verkoston jäsenille.

Helsinki

Changemaker Maailma kylässä -festareilla

Tule mukaan nauttimaan iloisesta festaritunnelmasta – ilmoittaudu vapaaehtoiseksi! Changemaker pitää tapahtumassa omaa pistettään, jonne kaivataan väkeä keräämään kampanjavetoomuksia, kertomaan Changemakerin toiminnasta sekä kutsumaan uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaan.