Tapahtumakalenteri

Helsinki

Syyskauden avaus

Changemakerin Helsingin ja Uudenmaan ryhmän syyskauden avauksessa pääset ideoimaan ja kommentoimaan, millaiset suunnitelmat kuulostavat parhailta ja innostavimmilta. Tule siis päättämään, että lähdetäänkö tekemään esimerkiksi syväluotaavaa dokkaria tai artikkelia kampanjaan liittyvistä aiheista, mukaansa vetävää draama-larppia tapahtumiin ja ständeille, järjestetäänkö vaikka väittelyiltoja päivänpolttavien poliittisten aiheiden ympärille, vai jotain ihan muuta!

Helsinki

Globalistin lehtityökoulutus

Changemakerin Globalisti-lehdessä pääset perehtymään kehityskysymyksiin innostavassa seurassa ja muuttamaan maailmaa journalismin kautta. Tule siis mukaan! Starttina toimituskunnan työhön järjestetään päivänmittainen lehtityökoulutus.

Kuopio

Changemaker-viikonloppu

Changemaker-viikonlopussa pääset osallistumaan erilaisiin koulutuksiin ja toimintapajoihin. Luvassa on kiinnostavia puhujavieraita ainakin ruokaturvaan liittyvistä kysymyksistä sekä nuoret, rauha ja turvallisuus -teemasta. Lisäksi ohjelmaan kuuluu mukavaa yhdessäoloa ja virkistäytymistä. Tule mukaan!