Tapahtumakalenteri

Helsinki

Syyskauden avaus: Internet ja kehitys

Tervetuloa Changemakerin syyskauden ensimmäiseen Changemaker-iltaan! Tiesitkö, että jo vuonna 2016 YK:n ihmisoikeusneuvosto julisti pääsyn internettiin ihmisen perusoikeudeksi? Korona-kriisin myötä internetin merkitys koulutuksen ja muiden palveluiden välittäjänä onkin korostunut niin meillä Suomessa kuin globaalissa etelässäkin. Internet ja kehitys -illassa kuulemme Irena Bakicia Suomen Planilta, joka tulee kertomaan meille digitalisaation, internetin ja kehityksen yhtymäkohdista.

Globalistin lehtityökoulutus

Globalistin lehtityökoulutuksessa pääset oppimaan perusasioita lehden tekemisestä kokonaisvaltaisesti kirjoittamisesta kuvittamiseen. Osallistuaksesi koulutukseen sinulla ei tarvitse olla ennestään kokemusta lehtityöstä.

Kylttityöpaja Suomen luonnon puolesta -mielenosoitukseen

Oletko menossa lauantain mielenosoitukseen ja tarvitsisit mukaasi mielenosoituskyltin hyvällä sloganilla? Fridays for Future järjestää lauantaina 5.9. Suomen luonnon puolesta mielenosoituksen Helsingissä, Tampereella, Kuopiossa, Jyväskylässä, Oulussa ja Turussa. Me Changemakerilla järjestämme Helsingin toimistollamme kylttityöpajan, jossa voimme yhdessä askarrella vaikuttavia mielenosoituskylttejä tapahtumaa varten. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta kylttien tekemisestä tai valmista ideaa omasta sloganistasi. Tehdään ja suunnitellaan yhdessä!

Helsinki

Changemaker-ilta: RadicalWeb ja väkivaltaisen ääriajattelun ehkäisy

Miten internetissä tapahtuva radikalisaatio tapahtuu? Minkä takia ääriajattelu ja väkivaltainen radikalisaatio leviävät internetissä ja mitä asialle voi tehdä?

Annukka Kurki ja Veera Tuomala Pelastakaa Lapset ry:stä tulevat kertomaan meille RadicalWeb -hankkeesta ja omasta työstään nuorten hyvinvointia ja oikeuksia uhkaavaa ääriajattelun ja väkivaltaisen radikalisaation ehkäisemiseksi.

Helsinki

Kouluttajakoulutus

Haluatko oppia kouluttamaan ja innostamaan ihmisiä vaikuttamisesta? Changemakerin kouluttajakoulutuksessa opit hyviä käytäntöjä kouluttamisesta, julkisesta esiintymisesta ja ryhmän ohjaamisesta. Kokopäivän koulutuksessa avataan hyvän kouluttajan taidot ja kerrotaan, kuinka innostaa kuuntelijansa. Koulutuksessa perehdytään asiantuntijan johdolla kouluttamisen taitoihin ja Changemakerin koulutusmateriaaleihin.

Orivesi

Changemaker-viikonloppu

Seuraava Changemaker-viikonloppu järjestetään Orivedellä 9.-11.10.2020. ja toivotamme tervetulleeksi niin ensikertalaiset kuin myös muut vaikuttamisesta kiinnostuneet. Viikonloppuun kuuluu työpajoja eri aiheisiin liittyen, ja iltaisin pääset rentoutumaan pelejä pelaten tai vaikka saunomaan.