Tapahtumakalenteri

Helsinki

Teetä ja maailmanparannusta –ilta

Helsingissä syksyllä järjestettävät maailmanmuuttajien hengailuillat ovat mahdollisuus jakaa ajatuksia ja tunteita ajankohtaisiin tapahtumiin liittyen, sekä keskustella samanhenkisten ihmisten kanssa. Mukaan ovat tervetulleita matalalla kynnyksellä sekä uudet että vanhat changemakerit. Voit liittyä seuraan vain hetkeksi tai pidemmäksikin aikaa.

Verkossa

Kouluttajakoulutus

Haluatko oppia kouluttamaan ja innostamaan ihmisiä vaikuttamisesta? Entä pohditko, mitä globaalikasvatus on ja miten sitä voi tehdä? Tule mukaan Changemakerin kouluttajakoulutukseen!

Helsinki

Globalistin lehtityökoulutus

Oletko kiinnostanut lehden tekemisestä? Tahtoisitko oppia miten kirjoittamalla voidaan muuttaa maailmaa? Globalistin lehtityökoulutuksessa pääset oppimaan perusasioita lehden tekemisestä kokonaisvaltaisesti kirjoittamisesta kuvittamiseen. Osallistuaksesi koulutukseen sinulla ei tarvitse olla ennestään kokemusta lehtityöstä. Tule siis mukaan!

Kuopio

Changemaker-viikonloppu

Syksyn mahtavin koulutusviikonloppu pidetään Kuopiossa Poukaman leirisokeskuksessa 7.-9. lokakuuta. Viikonloppuleirillä innostut maailman muuttamisesta ja kampanjoinnista loistavassa seurassa sekä opit helppoja tapoja vaikuttaa ympäröivään maailmaan.