Tapahtumakalenteri

Kampanjatiimin suunnittelukokous

Tule mukaan Changemakerin kampanjatyöhön. Suunnittelemme tällä hetkellä kampanjaa, jonka tarkoituksena on nostaa esiin kehitysyhteistyön merkitystä nuorten näkökulmasta. Suunnittelukokous pidetään Teamsissa. Ilmoita Laurille, jos haluat osallistua kokoukseen, tai jos et pääse kokoukseen, mutta haluat olla muuten kampanjaa suunnittelemassa. Laurin yhteystiedot löytyvät Changemakerin yhteystietosivulta.

Teams-kokous

Syksyn Changemaker-viikonlopun suunnittelu

Syksyn Changemaker-viikonloppu järjestetään 9.-11.10. Orivedellä. Vaikka kevään leiri peruttiin koronan takia, lokakuussa toivottavasti pääsemme taas yhdessä viettämään ikimuistoista koulutusviikonloppua. Viikonlopun ohjelman ideointi kiinnostavimpien puhujavieraiden ja koulutussisältöjen varmistamiseksi aloitetaan jo 10.6. klo 15 pidettävällä ensimmäisellä kokouksella. Tule kertomaan omat ideasi!

Etäkokous

Tiimin kokous

Tiimi kokoontuu käsittelemään verkoston ajankohtaisia asioita. Kokous on avoin kaikille jäsenille ja sen asialistalle voi ehdottaa aiheita ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan (puheenjohtaja@changemaker.fi).