Tapahtumakalenteri

Helsinki

Changemaker-ilta goes kampanjatyöpaja 22.5.

Tule ideoimaan, fiilistelemään ja toteuttamaan villeimpiä kampanjaideoita! Voit tulla omien ideoiden kanssa tai innostua muiden ehdotuksista. Mietimme pienempää kampanjointia tulevalle syksylle sekä suurempia linjoja ensi vuoden pääkampanjaa ajatellen. Kampanjointi voi olla kirjoittamista, somea, askartelua, itsensä ilmaisua tai tämän kaiken suunnittelua. Kaikenlainen ideointi on tervetullutta!

Espoon paikallisryhmän kauden päätös

Changemakerin Espoon paikallisryhmä kokoontuu Sodessa (osoitteessa Soukantie 13, 02360 Espoo) kevään viimeiseen tapaamiseen, jota juhlistetaan vegaanisella illallisella. Ryhmä toimii Espoonlahden seurakunnan yhteydessä ja se kokoontuu noin joka toinen torstai klo 17.30-19.00. Tervetuloa mukaan! Lisätietoa toiminnasta saat yhteyshenkilö Oona Erkalta, oona.erkka(at)gmail.com.

Helsinki

Maailma Kylässä -festarit Helsingissä

Toukokuun viimeisen viikonlopun Changemaker viettää Maailma Kylässä -festivaalilla, joka kerää Helsingin Kaisaniemen puistoon kymmeniä tuhansia kävijöitä nauttimaan kansainvälisestä kulttuurista ja ruuasta sekä tutustumassa eri järjestöjen tarjoamiin tapoihin vaikuttaa oikeudenmukaisuuden puolesta. Changemakerin ständille kaivataan paljon vapaaehtoisia

Helsinki

Changemaker-ilta goes kevätkemut 6.6.

Changemaker-iltojen kauden huikea päätös koittaa torstaina 6.6. kevätkemujen merkeissä. Tarkempi ohjelmaa tarkentuu myöhemmin, mutta tiedossa on ainakin rentoa yhdessäoloa, tärkeää asiaa ja vegaaniset herkut! Aloitetaan poikkeuksellisesti jo klo 16.
Ota kaverit mukaan ja vietetään  mukavat kauden päättäjäiset!

Helsinki / Skype

Tiimin kokous

Tiimi kokoontuu käsittelemään verkoston ajankohtaisia asioita. Kokous on avoin kaikille jäsenille ja sen asialistalle voi ehdottaa aiheita ottamalla yhteyttä puheenjohtajaan (puheenjohtaja@changemaker.fi). Kokouspaikkana on Changemakerin toimisto (Eteläranta 8, Helsinki). Mukaan voi tulla myös Skypen kautta.

Nivala

Herättäjäjuhlat Nivalassa

Herättäjäjuhlat ovat luterilaisen kirkon toiseksi suurimman herätysliikkeen körttiläisyyden suurin vuosittainen tapahtuma, joka järjestetään tänä kesänä Nivalassa. Changemaker esittelee tapahtumassa toimintaansa yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta kiinnostuneille nuorille.

Pieksämäki

Pisara-leiri Pieksämäellä

Pisara on Partaharjun leirikeskuksessa toteutettava suurleiri, jolle odotetaan jopa 2000 lasta, nuorta ja aikuista. Leirille on tulossa myös kansainvälisiä vieraita. Changemaker on mukana nuorten leirillä toteuttamassa globaaliin vastuuseen liittyviä työpajoja. Työpajoja toteuttamaan etsitään vielä yhtä tai kahta vapaaehtoista. Luvassa on varmasti ainutlaatuinen kokemus!