Changementor

Changementor-rekisterin tarkoituksena on pitää yhteyttä verkoston alumneihin. Changementor-rekisteriin kuuluville lähetetään oma uutiskirje kaksi kertaa vuodessa, missä kerrotaan verkoton tärkemmistä kuulumisista. Mikäli haluat saada Changemakerin kuukausittaisen uutiskirjeen, sen tilaajaksi voi liittyä täällä.

Changementor-rekisteriin kuuluminen on ilmaista eikä velvoita mihinkään. Halutessasi voit jatkaa changementorina toimintaa verkostossa esimerkiksi tukemalla paikallisryhmiä tai toimimalla kouluttajana (säännöt §2A).

Changementor-rekisteriin kerättävistä tiedoista vain nimi ja sähköpostiosoite ovat pakollisia. Muita tietoja voit täyttää tiedoksemme halutessasi, ja niitä voidaan käyttää esim. Globalisti-lehden toimittamiseen sekä tiettyinä aikoina verkostossa toimineiden tavoittamiseen.

Jos sinulla on kysyttävää Changementor-rekisteristä tai haluat päivittää siellä olevia tietojasi, voit olla yhteydessä toimisto@changemaker.fi.

Liity Changementor-rekisteriin

Changemaker on osa Kirkon Ulkomaanapua. Lisätietoa siitä, miten huolehdimme tietosuojasta ja miten käsittelemme meille antamiasi henkilötietoja saat täältä (linkki avautuu uuteen ikkunaan). Sivuilta löydät myös henkilörekisteriselosteet.