Jäsenille

Changemaker on olemassa upeiden vapaaehtoisten vuoksi!

Changemakerin toiminta on jäsentensä näköistä ja siitä ei aiheudu jäsenille kuluja. Tältä sivulta löydät tietoja siitä, miten Changemaker korvaa matkustamisen ja paikallistoiminnan kuluja sekä mitä etuja voit saada aktiivisesta Changemaker-toiminnasta. Myös vapaaehtoisten järjestämä toiminta raportoidaan.

P.s. Pidäthän osoitetietosi ajan tasalla!

Raportointi ja ohjeet

Toimintaraportti 2024 (lomake aukeaa uuteen ikkunaan)

Suosittelemme, että teet raportin mahdollisimman pian tapahtuman jälkeen. Kyseessä on lyhyt lomake, jonka voi täyttää mobiililaitteella. Toimintaraporteilla kerättäviä tietoja käytetään Changemakerin toiminnan seuraamiseen, siitä raportoimiseen mm. jäsenkokoukselle ja rahoittajille, sekä toiminnan kehittämiseen.

Changemakerin matkaohjeet – Periaatteet, joiden mukaan Changemaker korvaa jäsentensä matkakuluja valtakunnallisiin tapahtumiinsa.

Valtakunnallisen toiminnan kulukorvaukset – Periaatteet, joiden mukaan Changemaker korvaa tapahtumista ja toiminnasta aiheutuvia kuluja.

Changemakerin yhdenvertaisuusohje 

Paikallisen toiminnan taloudellinen tuki – Periaatteet, joiden mukaan paikalliseen toimintaan on mahdollista hakea tukea sekä käytännöt, joiden mukaan tukea maksetaan.

Toimintaohjeet paikalliseen toimintaan – Jäsenkokouksessa määritellyt periaatteet uuden paikallisen Changemaker-ryhmän perustamiseen

 

Jäsentietojen päivitys ja Changementor-rekisteri

Changemakerin jäsenenä pääset osallistumaan ilmaiseksi kaikkiin Changemakerin tapahtumiin ja olet oikeutettu matkakorvauksiin. Jäsenenä saat myös Globalisti-lehden kotiin. Jos osoitetietosi ovat muuttuneet, pyydämme ilmoitamaan siitä mahdollisimman pian täyttämällä alla olevan lomakkeen tai lähettämällä uudet yhteystietosi osoitteeseen toimisto@changemaker.fi.

Yhteystietojen päivitys:

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Jäsenyyden yläikärajan lähestyessä tai jo aiemmin, jos et enää koe olevasi aktiivijäsen, voit liittyä myös Changemakerin alumniksi Changementor-rekisteriin.  Myös Changementor-rekisteriin kuuluminen on ilmaista eikä velvoita mihinkään. Halutessasi voit myös jatkaa changementorina toimintaa verkostossa esimerkiksi tukemalla paikallisryhmiä tai toimimalla kouluttajana Changementor-rekisterin ensisijaisena tarkoituksena on pitää yhteyttä verkoston alumneihin, jotka haluavat kuulla verkoston tärkeistä tapahtumista. Changementor-rekisteriin kuuluville lähetetään sähköpostia vain satunnaisesti, lähinnä suurimpien tapahtumien yhteydessä.

Liity Changementor-rekisteriin.

Mikäli haluat erota Changemakerin jäsenrekisteristä, se onnistuu ilmoittamalla asiasta sähköpostitse toimisto@changemaker.fi. Erilaisilta sähköpostilistoilta ja uutiskirjeen tilaajarekisteristä voit poistua itse viestien lopussa olevan linkin kautta tai sähköpostilista-sivulla.

Changemaker-tuotteet

Changemakerin aktiiveille annetaan Changemaker-tuotteita omaan käyttöön. Esimerkiksi paitoja ja collegeja toivotaan pidettävän päällä, kun verkostoa esitellään tapahtumissa. Mikäli olet ollut mukana verkoston toiminnassa ja haluat itsellesi paidan tai collegen, tai jonkin muun Changemaker-tuotteen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen toimisto@changemaker.fi ja toimitamme tuotteet sinulle.