Ajankohtaista

Uutiset

Jäsenkokouksen osallistujia Seinäjoella

KUTSU: Jäsenkokous 7.10. Kuopiossa

Changemakerin ylintä päätösvaltaa käyttää jäsenkokous, johon ovat tervetulleita kaikki verkostomme jäsenet. Syksyn jäsenkokous pidetään lauantaina 7.10.2017 klo 15:30 Kuopiossa. Kokous järjestetään Changemaker-viikonlopun yhteydessä Poukaman leirikeskuksessa.

Lue koko uutinen

Katso kaikki uutiset

Blogit

Omatuntomme ei pitäisi olla myytävänä

Ihmisoikeuksia puolustavat länsimaat Suomea myöten käyvät aktiivisesti asekauppaa sotaa käyviin valtioihin, joissa kohteena ovat siviilit ja sairaalat. Jemenissä sairaaloiden pommittaminen on aiheuttamassa ennennäkemättömän suuren koleraepidemian.

Lue koko artikkeli

Mikä auttaa maailmantuskaan?

Katso kaikki blogit

Haastattelut

Globalisti-lehtiä

Valokeilassa Globalisti 2017: Saara-Maria Pulkkinen ja Iida Silfverhuth

Changemakerin Globalisti-lehden parissa häärivät tänä vuonna Saara-Maria Pulkkinen ja Iida Silfverhuth.

Lue koko haastattelu

Katso kaikki haastattelut

Juttuja Globalistista

Pakolaisuusteemaisia artikkeleita Globalistin numerossa 1/2017

Suomalaiset globaalissa muuttoliikkeessä

Kansainvälisen muuttoliikkeen ja kasvavan yhteistyön seurauksena kansainvälisyys on yhä luonnollisempi osa monelle suomalaiselle lapsesta ja nuoresta eläkeläiseen. Samalla yhä useampi siirtää elämänsä Suomen rajojen ulkopuolelle ainakin tilapäisesti. Syyt maastamuuttoon ovat kuitenkin nykyisin kirjavampia ja monisyisempiä kuin ennen.

Lue koko artikkeli

Katso kaikki artikkelit

Globalisti-lehti

Globalisti 1/2017

Globalisti 1/2017

Maailmassa on 65 miljoonaa pakolaista. Mikä on suomen vastuu, ja mitä sinä voit tehdä tilanteen ratkaisemiseksi? Globalistissa murretaan pakolaisiin liittyviä myyttejä ja kerrotaan tarinoita perheenyhdistämisestä. Lue taustoja ja tarinoita pakolaisuudesta ja turvapaikan hakemisesta.

Lue lisää lehdestä

Globalisti 2/2016

Globalisti 1/2016

Globalisti 2/2015

Katso kaikki lehdet

Kannanotot

Oikeuksien rajoittaminen ja valvonnan lisääminen eivät ratkaise paperittomuutta

Järjestöt: ministeriön uusi toimenpideohjelma paperittomille uhkaa ihmisarvoa ja ihmisoikeuksia. Ministeriö ehdottaa oikeuksien rajoittaimista ja valvonnan lisäämistä, nämä toimet eivät ratkaise paperittomien tilannetta, ne ainoastan tekevät siitä tukalamman. Vaadimme, että jokaisen perustavanlaatuiset oikeudet ja maahanmuuttopolitiikka erotetaan toisistaan selkeästi ja että lyhytnäköisestä politiikasta luovutaan. Haluamme rakentaa yhdessä turvallista ja avointa Suomea, jossa jokaisen perusoikeuksista huolehditaan. Turvaa etsivien ihmisten tulisi olla tervetulleita Suomeen.

Lue koko kannanotto

Katso kaikki kannanotot

Tapahtumakalenteri

Helsinki
Espoo
Helsinki
Kuopio
Espoo

Katso kaikki tapahtumat

Katso kaikki galleriat

Kampanjat

Rauhanradikaali-kampanjan kuva

Rauhanradikaali

Vuonna 2015 Changemaker kampanjoi väkivaltaisen radikalisoitumisen ehkäisemiseksi. Rauhanradikaali -kampanjallaan verkosto haluaa toisaalta muuttaa radikalisaatiosta käytävää keskustelua ja avata nuorten radikalistoitumiseen liittyviä moninaisia syitä sekä toisaalta toteuttaa rauhankasvatusta ympäri Suomea.

Lue lisää kampanjasta

Rauhantekijä

Katso kaikki kampanjat