Ajankohtaista

Tapahtumakalenteri

Teams-kokous
Etäkokous

Katso kaikki tapahtumat

Uutiset

Vapaaehtoisia heittämässä lehtiä ilmaan

Tule ideoimaan syksyn toimintaa

Onko sinulla jokin vaikuttamistavoite ja tapahtumaidea, jota haluaisit päästä toteuttamaan ja johon kaipaisit muita vapaaehtoisia kanssasi toimintaa järjestämään? Tai haluaisitko muuten vaan päästä vaikuttaa Changemakerin syksyn toimintaan? Vaikka kesä on vasta alkamassa, Changemakerin tiimissä on katseet suunnattu jo syksyn suunnitteluun ja askelia alkusyksyn toiminnan järjestämiseksi otetaan jo tulevina viikkoina. Tule mukaan!

Lue koko uutinen

Katso kaikki uutiset

Kannanotot

Nuoret EU:n päättäviin pöytiin

Tämän päivän poliittiset päätökset tehdään niistä ongelmista, jotka vaikuttavat nuoriin huomenna. Nuoret, rauha ja turvallisuus -päätöslauselmaa korostaen nuorten aidon osallistumisen on oltava keskeistä ei pelkästään yksittäisissä valtioissa, vaan myös Euroopan unionissa.

Lue koko kannanotto

Katso kaikki kannanotot

Blogit

Miksi Changemaker on mukana 430 miljoonaa -kampanjassa?

Viime aikoina on saapunut yhä enemmän kyselyjä siitä, miksi Changemaker on mukana 430 miljoonaa -kampanjassa varsinkin, kun verkostona keskitymme nimenomaan globaalin oikeudenmukaisuuden toteuttamiseen. Changemakerin näkökulmasta 430 miljoonaa -kampanjan kotimaista ja globaalia ulottuvuutta ei kuitenkaan voida tarkastella toisistaan täysin erillisinä. Changemakerin tukema 430 miljoonaa -kampanja on suututtanut monet yrittäjät. Jotkut tahot ovat kokeneet kampanjan poliittissävytteiseksi yritykseksi […]

Lue koko artikkeli

Katso kaikki blogit

Haastattelut

Nuorisojoukko metsässä

Valokeilassa paikallisryhmä: Espoo

Espoon paikallisryhmä kertoo toiminnastaan, ja siitä, miten paikallisryhmä eroaa valtakunnallisesta toiminnasta. Keitä olette? Mikä on Espoon paikallisryhmä? – Espoon paikallisryhmä on espoolaisista nuorista koostuva porukka, joka kokoontuu maailman parantamisen merkeissä. Kokonaisuudessaan meitä on reilu kymmenen, joista aktiivisimpia ovat esimerkiksi Julia S., Julia M., Sampo, Jenna ja JP. Kokoonnumme joka toinen viikko ja osallistumme aktiivisesti Changemakerin […]

Lue koko haastattelu

Katso kaikki haastattelut

Katso kaikki galleriat

Kampanjat

Nälkä kasvaa syömättä

Changemakerin pääkampanja keskittyi vuonna 2018 ruokaturvakysymyksiin. 

Lue lisää kampanjasta

Kadonneet eväät

Rauhanradikaali

Katso kaikki kampanjat

Juttuja Globalistista

Företagsansvar – en förutsättning för att skydda mänskliga rättigheter samt naturen

Företag påverkar både miljön och miljontals människor – omsättningen för företagen kan till och med vara större än en statsbudget. Därför bör företagen ha ett speciellt socialt ansvar för hur deras verksamhet påverkar konsumenterna, arbetstagarna och alla delområden i produktionskedjan.

Lue koko artikkeli

Katso kaikki artikkelit

Globalisti-lehti

Globalisti 1/2020: Vihapuhe

Globalisti on Changemakerin julkaisema lehti joka käsittelee kehityskysymyksiä ja globaalia oikeudenmukaisuutta. Globalistin teemana on vihapuhe. Miten vihapuhe vaikuttaa, mitä sille voi tehdä ja mistä se johtuu?

Lue lisää lehdestä

Katso kaikki lehdet