Yhteystiedot

Toimisto

Postiosoite

Kirkon Ulkomaanapu / Changemaker
PL 210, 00131 Helsinki

Käyntiosoite

Eteläranta 8
00130 Helsinki

Sähköposti

toimisto@changemaker.fi

Tiimi

Puheenjohtaja

Joanna Slama

puheenjohtaja@changemaker.fi

Tulin mukaan Changemakeriin vuonna 2019, kaverini houkuteltua minua yhteen tapahtumaan. Tapahtumassa minun tehtäväni oli kertoa Changemakeristä ja rekrytoida uusia jäseniä. Ainakin sain rekrytoitua yhden uuden jäsenen, minut! Olen mukana Changemakerissä, jotta saisin mahdollisuuden vaikuttaa epäoikeudenmukaisuuksiin niin vähemmistöjä, luontoa, eläimiä kuin ihmisiäkin kohtaan. Changemakerin lisäksi nautin luonnossa olemisesta ja musiikin kuuntelusta.

Varapuheenjohtaja

Linnea Parkatti

linnea.parkatti@changemaker.fi

Olen Linnea, turkulainen lukiolainen. Vapaa-ajallani nautin pitkistä kävelyistä koirani kanssa ja kirjojen lukemisesta. Kiinnostuin Changemakeristä, koska se tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa globaaleihin ongelmiin. Erityisesti ilmastonmuutokseen liittyvät asiat ovat lähellä sydäntäni.

Jag heter Linnea och är en gymnasieelev från Åbo. På fritiden tycker jag om att ta långa promenader med min hund och läsa böcker. Jag blev intresserad av Changemaker för att det erbjuder en möjlighet att påverka globala frågor. Särskilt frågor som berör klimatförändringen är viktiga för mig.

Viestintävastaava

Aino Vihonen

aino.vihonen@changemaker.fi

Olen ekumeniikkaan ja uskontojen väliseen dialogiin erikoistunut teologian maisteriopiskelija. Changemakeriin olen lähtenyt mukaan sen laaja-alaisen vaikuttamistyön vuoksi, mistä omimmakseni koen toiminnan juuri uskontojen välisen dialogin parissa. Kirjoittaminen on lähellä sydäntäni, samoin kuin maalaaminen ja muu luova ilmaisu. Vapaa-ajallani viihdyn luonnossa ja museoissa niiden ihmeitä ihastelemassa.

Paikallistoiminnan vastaava

Pyry Mikkonen

pyry.mikkonen@changemaker.fi

Olen Itä-Aasian tutkimuksen maisteriopiskelija Turun yliopistossa, mutta asun Jyväskylässä. Lähdin mukaan Changemakeriin alunperin ystävien suosituksen kautta ja olen Changemakeirn kautta tutustunut myös moniin uusiin ihaniin ihmisiin. Changemakerin kestävän kehityksen tavoitteiden ja globaalien arvojen pohjalta kumpuava toiminta tempaisi minut nopeasti mukaansa. Toimin vuonna 2022 Changemakerin paikallistoiminnan vastaavana mm. etsimässä ja kannustamassa uusia jäseniä toimintaan mukaan ja kehittämässä paikallisryhmien toimintaa. Changemakerin lisäksi harrastuksiin kuuluu mm. uiminen sekä elokuvat.
Liselle Härm

Tapahtumavastaava

Liselle Härm

liselle.harm@changemaker.fi

Olen Liisu, 14-vuotias espoolainen. Olen kahdeksannella luokalla joustavassa perusopetuksessa, jossa käyn osan ajasta töissä vaihtelevissa paikoissa ja opiskelu on suureksi osaksi itsenäistä. Vapaa-ajalla tykkään lukea kirjoja ja piirtää pohjapiirroksia. Olen mukana Changemakerissä, koska haluan tehdä maailmasta paremman paikan.
Aino Saukkokoski

Koulutusvastaava

Aino Saukkokoski

aino.saukkokoski@changemaker.fi

Olen Aino, espoolainen vaikuttaja- ja taiteilijasielu. Olen abiturientti Kallion ilmaisutaidon lukiossa ja teen paljon musiikkia, teatteria ja musiikkiteatteria eri muodoissa. Lähdin mukaan Changemakeriin, koska olen pienestä pitäen kiinnittänyt huomiota epäoikeudenmukaisuuksiin ja halunnut vaikuttaa niihin. Etenkin ympäristöön ja ilmastoon liittyvät asiat kiinnostavat minua.

Kampanjavastaava

Sini Al-Fraidawi

sini.al-fraidawi@changemaker.fi

Pirjo Mäkelä

Vaikuttamistoiminnan vastaava

Pirjo Mäkelä

pirjo.makela@changemaker.fi

Opiskelen yhteiskunnallisen muutoksen kandi- ja maisteriohjelmassa Helsingin yliopistossa. Olen aina ollut kiinnostunut yhteiskunnallisista asioista, ja erityisesti minua kiinnostavat perus- ja ihmisoikeuksiin sekä yritysvastuuseen liittyvät kysymykset. Lähdin mukaan Changemakerin toimintaan keväällä 2021 osallistuttuani vaikuttamistoiminnan ABC-koulutussarjaan. Vapaa-ajallani musisoin ja seuraan yhteiskunnallista keskustelua.
Lauri Heikkinen

Kansainvälisen vaikuttamisen vastaava

Lauri Heikkinen

lauri.heikkinen@changemaker.fi

Olen 32-vuotias kansainvälisyyden ja globaalin oikeudenmukaisuuden kysymysten sekatyöläinen Helsingistä, nyt ensimmäistä vuotta mukana Changemakerin toiminnassa. Kansainvälisen vaikuttamistyön koordinaattorina haluan olla avaamassa Changemakerin ovia kansainväliselle yhteistyölle ja viedä järjestöä isompiin kansainvälisiin ympyröihin, niin Pohjoismaissa, Euroopassa kuin maailmanlaajuisestikin. Vapaa-ajalla lähellä sydäntäni ovat elokuvat ja lukeminen. Seuraan myös innokkaasti maailman menoa.

Työntekijät

Changemaker-koordinaattori

Helmi Saksholm

helmi.saksholm@kua.fi

050 441 8820

• Tapahtumat ja kouluttaminen
• Hallinto
• Yhteydet seurakuntiin ja kirkon kasvatustyöhön

Changemaker-koordinaattori

Matias Uusisilta

matias.uusisilta@kua.fi

050 342 3799

• Kampanjat
• Globalisti-lehden tuki
• Viestintä

Globalisti

Terhi Raikas

Päätoimittaja

Terhi Raikas

paatoimittaja@changemaker.fi

Otto Europaeus

Toimitussihteeri

Otto Europaeus

toimitussihteeri@changemaker.fi

Paikallisryhmät

Espoo

Yhteyshenkilö

Liselle Härm

liselle.harm@changemaker.fi

Espoon paikallisryhmä toimii Espoonlahden seurakunnan yhteydessä. Tapaamiset osoitteessa Soukantie 13, 02360 Espoo.

Liity Espoon ryhmän sähköpostilistalle (avautuu uuteen ikkunaan).

Ryhmä viestii aktiivisesti myös omassa Whatsapp-ryhmässä. Lisätietoja toiminnasta Aino Saukkokoskelta.

Joensuu

Yhteyshenkilö

Odeya Toivanen

odeya.toivanen@gmail.com

Liity Joensuun ryhmän sähköpostilistalle (avautuu uuteen ikkunaan).

Jyväskylä

Yhteyshenkilö

Pyry Mikkonen

pyry.mikkonen@changemaker.fi

Liity Jyväskylän ryhmän sähköpostilistalle (avautuu uuteen ikkunaan).

Turku

Yhteyshenkilö

Joanna Slama

joanna.slama@changemaker.fi

Liity Turun ryhmän sähköpostilistalle (avautuu uuteen ikkunaan).

Oulu

Yhteyshenkilö

Inka Nieminen

inka.nieminen@changemaker.fi

Liity Oulun ryhmän sähköpostilistalle (avautuu uuteen ikkunaan).