Yhteystiedot

Toimisto

Postiosoite

Kirkon Ulkomaanapu / Changemaker
PL 210, 00131 Helsinki

Käyntiosoite

Eteläranta 8
00130 Helsinki

Sähköposti

toimisto@changemaker.fi

Tiimi

Iida Silfverhuth

Puheenjohtaja

Iida Silfverhuth

puheenjohtaja@changemaker.fi

Olen valtiotieteiden opiskelija Helsingistä ja pitkäaikainen Changemaker-aktiivi. Changemakerin työlle on jatkuvasti tarvetta ja on hienoa, miten monipuolisesti olemme tehneet työtä valtakunnallisesti ja globaalisti. Vapaa-ajallani harrastan musiikkia ja kirjallisuutta, minkä opinnoilta ja järjestötoiminnalta ehdin. Jos voisin poistaa maailmasta yhden epäkohdan, se olisi välinpitämättömyys.

Varapuheenjohtaja

Essi Kurki

essi.kurki@changemaker.fi

Opiskelen historiaa Helsingin yliopistossa, minkä lisäksi opintoihini on kuulunut niin kehitystutkimusta, ympäristöpolitiikkaa kuin viestintääkin. Changemakerin toimintaan lähdin mukaan keväällä 2019, jolloin olin verkostossa harjoittelijana. Changemakerin vapaaehtoisena olen päässyt oppimaan uutta järjestö- ja vaikuttamistoiminnasta sekä ihmisoikeuksista. Minua kiinnostavat erityisesti vaateteollisuuden vastuullisuuteen ja kestäviin ruokavalintoihin liittyvät kysymykset. Vapaaehtoistöiden lisäksi innostun vintage-vaatteista, käsitöistä ja hyvästä kasvisruuasta.
Emil Kusnetsoff

Vaikuttamistoiminnan vastaava

Emil Kusnetsoff

emil.kusnetsoff@changemaker.fi

Olen valtiotieteiden maisteri Åbo Akademilta, missä opiskelin pääaineenani kansainvälistä oikeutta. Päivätyössäni pakerran kevään kuntavaalien parissa. Vapaa-ajallani nautin tarinoista ovat ne sitten kirjan, elokuvan tai näytelmän muodossa. Lisäksi Turun Aurajoen varrella asuvana kävelyt jokirantaa myöten ovat osoittautuneet erinomaiseksi rentoutumiskeinoksi näin korona-aikana. Olen ollut aktiivina monessa järjestössä ja Changemakerin toimintaan törmättyäni halusin kantaa oman korteni kekoon. Changemakerin globaalin oikeudenmukaisuuden sanoma on todella tärkeä.
Terhi Raikas

Viestintävastaava

Terhi Raikas

terhi.raikas@changemaker.fi

Olen triplamaisteri ja julkisoikeuden tohtoriopiskelija Vaasasta ja käyttänyt lukiosta lähtien kaiken vapaa-aikani eri järjestöjen hallituksissa ja järjestölehdissä. Changemaker-vuodestani odotan erityisen innolla sitä, kun pääsen laittamaan luovuuteni valloilleen Globalistin päätoimittajana. Vapaa-ajallani harrastan käsitöitä, kuvataidetta ja kirjallisuutta. Koen Changemakerin vahvasti minulle sopivaksi järjestöksi, sillä olen lukenut aiemmin niin ympäristöoikeutta kuin ihmisoikeuksiakin pääaineena, ja Changemakerissa voin osaltani yhdistää koulutuksen tuoman tiedon käytäntöön ja olla mukana tekemässä hyvää.
Joanna Slama

Paikallistoiminnan vastaava

Joanna Slama

joanna.slama@changemaker.fi

Olen Joanna Slama, 17-vuotias lukiolainen Turusta. Changemakerin toimintaan lähdin mukaan keväällä 2019. Tänä vuonna toimin paikallistoiminnan vastaavana tiimissä sekä Turun paikalliskoordinaattorina. Lähdin mukaan toimintaan oppimaan ja levittämään tietoa maailman epäkohdista. Vapaa-ajallani vietän paljon aikaa luonnossa ja musiikin parissa.
Otto Europaeus

Tapahtumavastaava

Otto Europaeus

otto.europaeus@changemaker.fi

Olen politiikkaan, kansainvälisiin suhteisiin, historiaan ja taloustietoon erikoistunut yhteiskuntatieteiden maisteriopiskelija. Lähdinkin mukaan Changemakerin toimintaan sen globaalin luonteen vuoksi. Changemakerin ohessa olen mukana järjestämässä kansalaisaloitetta sukupuolineutraalin asevelvollisuuden puolesta. Vapaa-ajallani harrastan niin maalausta, taekwon-doa kuin pianon soittoa.

Työntekijät

Changemaker-koordinaattori

Helmi Saksholm

helmi.saksholm@kua.fi

050 441 8820

• Tapahtumat ja kouluttaminen
• Hallinto
• Yhteydet seurakuntiin ja kirkon kasvatustyöhön

Changemaker-koordinaattori

Matias Uusisilta

matias.uusisilta@kua.fi

050 342 3799

• Kampanjat
• Globalisti-lehden tuki
• Viestintä

Globalisti

Terhi Raikas

Päätoimittaja

Terhi Raikas

paatoimittaja@changemaker.fi

Toimitussihteeri

Ina Suorsa

toimitussihteeri@changemaker.fi

Paikallisryhmät

Espoo

Yhteyshenkilö

Aino Saukkokoski

aino.saukkokoski@gmail.com

Espoon paikallisryhmä toimii Espoonlahden seurakunnan yhteydessä. Tapaamiset osoitteessa Soukantie 13, 02360 Espoo.

Liity Espoon ryhmän sähköpostilistalle (avautuu uuteen ikkunaan).

Ryhmä viestii aktiivisesti myös omassa Whatsapp-ryhmässä. Lisätietoja toiminnasta Aino Saukkokoskelta.

Joensuu

Yhteyshenkilö

Odeya Toivanen

odeya.toivanen@gmail.com

Liity Joensuun ryhmän sähköpostilistalle (avautuu uuteen ikkunaan).

Jyväskylä

Yhteyshenkilö

Heli Oksanen

heli.oksanen@changemaker.fi

Tampere

Yhteyshenkilö

Petteri Näreikkö

petteri.nareikko@changemaker.fi

Turku

Yhteyshenkilö

Joanna Slama

joanna.slama@changemaker.fi