Yhteystiedot

Toimisto

Postiosoite

Kirkon Ulkomaanapu / Changemaker
PL 210, 00131 Helsinki

Käyntiosoite

Eteläranta 8
00130 Helsinki

Sähköposti

toimisto@changemaker.fi

Tiimi

Puheenjohtaja

Julia Manni

puheenjohtaja@changemaker.fi

Olen Helsingissä asustava opiskelija. Toimin tänä vuonna Changemakerin puheenjohtajana. Minuun voi olla yhteydessä asiasta riippumatta! Harrastuksiini kuuluu monipuolinen urheilu, kirjoittaminen ja vegaaninen kokkailu. Pidän erityisesti lumilautailusta, kiipeilystä, lasten ja nuorten kanssa toimimisesta sekä luonnosta. Tänä vuonna haluan kohdata entistä enemmän ihmisiä toiminnassamme.

Varapuheenjohtaja

Sinituuli Suominen

sinituuli.suominen@changemaker.fi

Olen ihmisoikeuksista kiinnostunut oikeustieteen opiskelija Turun yliopistosta. Olen ollut mukana Changemakerissa vuodesta 2014 lähtien ja toimin verkoston varapuheenjohtajana, eli vastaan erityisesti Changemakerin kansainvälisistä asioista ja suhteista muiden maiden nuorisoverkostoihin.

Vaikuttamistoiminnan vastaava

Petteri Näreikkö

petteri.nareikko@changemaker.fi

Olen 30-vuotias yhteiskuntatieteiden maisteri Tampereelta. Olen erikoistunut erityisesti kansainvälisiin suhteisiin ja alkuperäiskansojen ihmisoikeuksiin ja olen jatko-opiskelijana Lapin yliopistossa. Toimin myös Suomen Partiolaisten kehy-ryhmässä ja sudenpentujen johtajana. Vapaa-ajallani harrastan wannabe-urheilijana kestävyysurheilua: erityisesti juoksua ja triathlonia. Changemakerissa vastaan yritysvastuukampanjamme koordinoinnista ja tapahtumasuunnittelusta sekä koulutuksista.

Vaikuttamistoiminnan vastaava

Elsa Pakkasvirta

elsa.pakkasvirta@changemaker.fi

Olen 25-vuotias kehitysmaantieteen opiskelija Helsingistä, ja innostuin Changemakerin toiminnasta ollessani syksyn 2018 vaikuttamistyön ja viestinnän harjoittelijana verkostossa. Tiimissä vastaan Changemakerin ilmastovaalikampanjan koordinoinnista sekä YK:n 2250 Nuoret, rauha ja turvallisuus -päätöslauselmaan liittyvästä toiminnasta. Suhtaudun intohimoisesti luonnonsuojeluun, seikkailemiseen ja taiteeseen.

Tiedotusvastaava

Anni Valden

anni.valden@changemaker.fi

Olen Anni Jyväskylästä ja tällä hetkellä pääsääntöisesti työskentelen liiketalouden parissa. Changemakerin lisäksi vapaa-ajallani lenkkeilen, katson elokuvia ja pelaan Pokémon GO:ta. Tänä vuonna toimin tiimissä tiedotusvastaavana ja tehtäviini kuuluu mm. nettisivujen päivitys ja blogitekstit. Muita tehtäviäni ovat verkoston jäsenasiat sekä vierailut esim. kouluihin.

Tapahtumavastaava

Angelica Saari

angelica.saari@changemaker.fi

Olen Angelica Saari ja kansainvälinen merkonomi Turusta. Changemakeriin liityin 16-vuotiaana kiinnostuessani maailman pelastamisesta ja tässä edelleen ollaan! Tiimissä toimin tapahtumavastaana. Kirjoittaminen on lähellä sydäntäni, joten luonnollisesti Globalistikin on tullut tutuksi. Vapaa-ajallani viihdyn metsäretkillä, takkatulen ääressä ja ihanien ihmisteni lähellä. Eläimiä rakastavana ihmisenä minulla onkin kaksi ihanaa kissaa kotona odottamassa.

Someguru

Julia Sivonen

julia.sivonen@changemaker.fi

Olen Helsingissä opiskeleva espoolainen. Vapaa-ajallani minua saattaa nähdä harrastamassa eri taiteen muotoja, joista yleisintä (laulua) ihmiset saavaa kuulla joskus jopa liikaa. Toimin Changemaker verkostossa Espoon paikallisryhmäläisenä olemisen lisäksi tiimissä ”somevastaavana”. Toisin sanottuna verkoston somekanavissa tullaan näkemään minun uusimpia päähänpistoja sekä muiden verkoston ihanien jäsenien ideoita!

Työntekijät

Changemaker-koordinaattori

Jonas Biström

jonas.bistrom@kua.fi

050 342 3799

• Kampanjat
• Globalisti-lehden tuki
• Viestintä

Changemaker-koordinaattori

Sini Tyvi

sini.tyvi@kua.fi

050 441 8820

• Tapahtumat ja kouluttaminen
• Hallinto
• Yhteydet seurakuntiin ja kirkon kasvatustyöhön

Globalisti

Päätoimittaja

Kaisu Kinnunen

paatoimittaja@changemaker.fi

Toimitussihteeri

Aaro Immonen

toimitussihteeri@changemaker.fi

Teemaryhmät

Rauha

Yhteyshenkilö

Elsa Pakkasvirta

elsa.pakkasvirta@changemaker.fi

Rauhan kysymyksiin keskittyvässä vaikuttamistyössä perehdytään erilaisiin rauhaan ja konflikteihin liittyviin teemoihin. Vuonna 2020 pääkampanja keskittyy nuorten keinoihin luoda rauhaa ja taistella vihapuhetta vastaan.

Talous

Yhteyshenkilö

Petteri Näreikkö

petteri.nareikko@changemaker.fi

Talous -teeman puitteissa  perehdytään maailmantalouden epäoikeudenmukaisuuteen. Lisäksi pyritään tunnistamaan taloudellista epätasa-arvoa luovia rakenteita ja löytää keinoja muuttaa niitä.

Ympäristö

Yhteyshenkilö

Elsa Pakkasvirta

elsa.pakkasvirta@changemaker.fi

Ympäristö ja erityisesti ilmastonmuutokseen liittyvä vaikuttaminen on keskeistä Changemakerissa.  Yhdessä perehdytään ympäristöön ja kestävään kehitykseen liittyviin teemoihin.

 

Paikallisryhmät

Espoo

Yhteyshenkilö

Oona Erkka

oona.erkka@gmail.com

Espoon paikallisryhmä toimii Espoonlahden seurakunnan yhteydessä. Ryhmä kokoontuu keväällä 2019 17.1. alkaen. Tapaamiset osoitteessa Soukantie 13, 02360 Espoo.

Liity Espoon ryhmän sähköpostilistalle (avautuu uuteen ikkunaan).

Ryhmä viestii aktiivisesti myös omassa Whatsapp-ryhmässä. Lisätietoja toiminnasta Oona Erkalta.

Joensuu

Yhteyshenkilö

Odeya Toivanen

odeya.toivanen@gmail.com

Liity Joensuun ryhmän sähköpostilistalle (avautuu uuteen ikkunaan).

Jyväskylä

Yhteyshenkilö

Riikka Rautiainen

riikka.s.rautiainen@student.jyu.fi

Ryhmä kokoontuu joka toinen viikko ja tiedottaa toiminnastaan aktiivisesti sähköpostitse. Liity Jyväskylän ryhmän sähköpostilistalle (avautuu uuteen ikkunaan).

Tampere

Yhteyshenkilö

Petteri Näreikkö

petteri.nareikko@changemaker.fi

Turku

Yhteyshenkilö

Angelica Saari

angelica.saari@changemaker.fi