Valokeilassa vapaaehtoinen 9/2016: Jaana Rissanen

Tällä palstalla esitellään kuukausittain yksi eri puolilla Suomea asuvista ja eri tavoin Changemakerin toiminnassa mukana olevista vapaaehtoisista.

Kuka olet?
Olen Jaana Rissanen, helsinkiläinen teologian opiskelija ja Changemakerin tiimin tapahtumavastaava.

Millä viidellä sanalla kuvailisit itseäsi?
Avoin, innostunut, maailmanparantaja, kasvissyöjä ja tietenkin changemaker.

Miten tulit mukaan Changemakeriin?
Changemaker-jäsenyyteni alkoi työntekijänä. Olin kesän 2015 harjoittelijana ja sen jälkeen jatkoin Changemakerin toiminnassa vapaaehtoisena.

Miten olet osallistunut verkoston toimintaan?
Harjoittelussa vastasin kesäkiertuetapahtumista ja olin mukana monissa tapahtumissa. Harjoittelun päätyttyä hain Changemakerin tiimiin ja nyt toimin tiimissä tapahtumavastaavana. Olen osallistunut erilaisiin kampanjatempauksiin ja muihin tapahtumiin. Myös Changemaker-viikonlopuissa olen ollut mukana.

Mitä Changemaker-toiminta on sinulle antanut?
Asiantuntemusta maailman tilanteesta ja keinoja epäkohtien muuttamiseen. Erityisesti tiimi on antanut valmiuksia järjestötoiminnan koordinointiin ja perusteltuun päätöksentekoon. Koen, että olen oppinut paljon sellaista, josta on varmasti hyötyä myös tulevaisuudessa. Changemakerissa olen myös saanut kohdata paljon erilaisia ihmisiä ja saanut uusia ystäviä.

Kenelle suosittelisit verkostoa ja miksi?
Suosittelen verkostoa jokaiselle, jota kiinnostaa maailman muuttaminen. Ei ole väliä missä asut ja itseasiassa Changemaker on erittäin hyvä tapa tutustua samoista asioista kiinnostuneisiin nuoriin ja nuoriin aikuisiin niille, jotka ovat juuri muuttaneet uudelle paikkakunnalle!

Terveisesi muille changemakereille.
Juuri nyt tapahtuu Changemakerissä paljon, jokainen teemaryhmä järjestää kaikille avoimen teemaillan, pian on jäsenkokous ja Changemaker osallistuu muutamaan isoon tapahtumaan ensi kuussa. Niin ja tiimihaku on käynnissä! Ota tapahtumien päivämäärät ylös ja tule mukaan niin nähdään 🙂