Changemaker-viikonloppu

Changemaker-viikonlopun osallistujat yhteiskuvassa talvisessa Ulvilassa

Syksyllä pääsemme taas viettämään vuoden parasta koulutusviikonloppua yhdessä muiden maailman muuttamisesta kiinnostuneiden nuorten kanssa!

Syksyn mahtavin koulutusviikonloppu pidetään Kuopiossa Poukaman leirisokeskuksessa 7.-9. lokakuuta. Viikonloppuleirillä innostut maailman muuttamisesta ja kampanjoinnista loistavassa seurassa sekä opit helppoja tapoja vaikuttaa ympäröivään maailmaan.

Leiri alkaa perjantaina illalla ja päättyy sunnuntaina lounasaikaan. Osallistujille järjestetään yhteiskuljetus Kuopion junaasemalta leirikeskukseen. Aikataulu tarkentuu syksyn mittaan.

Changemaker-viikonloppu on tarkoitettu 13–35-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat oppia lisää yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja kehityskysymyksistä. Koulutusviikonloppu on erinomainen tapa tutustua paremmin Changemakerin toimintaan sekä nuoriin eri puolelta Suomea. Viikonloppuun voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi ennakkotietoja verkostosta tai käsiteltävistä aiheista. Mukaan ovat tervetulleita sekä vanhat aktiivit että uudet toiminnasta kiinnostuneet!

Osallistuminen on Changemakerin jäsenille ilmaista ja matkakulut korvataan matkaohjeen mukaisesti. Muilta peritään 20 euron osallistumismaksu, joka sisältää ruokailut ja majoituksen. Voit helposti ja maksutta liittyä mukaan verkostoon täällä tai ilmoittautumisen yhteydessä!

Ilmoittautuminen aukeaa syyskuun alussa 2022.

Varaathan omat matkalippusi leirille. Mikäli olet Changemakerin jäsen, matkaliput korvataan sinulle jälkikäteen.

Lisätietoja tapahtumasta voit kysellä Changemaker-koordinaattori Helmiltä (helmi.saksholm@kua.fi).