Changemaker-veckoslut 8.-10.10. – Anmäl dig med!

Changemaker-viikonlopun osallistujat seisovat leirikeskuksen edessä ja heiluttavat kameralle

Vill du lära dig om hur man förbättrar världen? Då är Changemaker-veckoslutet perfekt för dig!

Nästa Changemaker-läger ordnas i Kouvola 8-10.10 2021 och är fullt av intressanta verkstäder och föreläsningar.

Teman av veckoslutet är Changemaker innan och nu. Du ska lära om Changemakers förmi kampanjen och om nästä års huvudkampanj om överkonsumtion.

Lägret börjar på fredag i kväll och slutar på söndag kl. 13.30.

Changemaker-veckoslutet är menat för 13-35-åriga unga som vill lära sig om utvecklingsfrågor och samhälleligt påverkande. Skolningsveckoslutet är också ett utmärkt sätt att bekanta sig närmare med Changemakers verksamhet och unga från olika delar av Finland. Du kan delta i veckoslutet utan förhandskunskaper om Changemaker eller ämnena som kommer att behandlas. Välkomna alla Changemakare och nya intresserade!

Deltagande är gratis för alla Changemakers medlemmar och resekostnaderna ersätts enligt Changemakers reseanvisning (länken öppnas i ny flik). För icke-medlemmar kostar veckoslutet 20€ (innehåller kost och logi). Du kan enkelt och kostnadsfritt bli medlem via följande länk (öppnas i ny flik), eller via anmälningsblanketten till lägret.

Anmälningen till lägret hittar du här (länken öppnas i ny flik). Sista anmälningsdagen är 16.9 2021, så kom ihåg att fylla i blanketten tills dess!

Observera att anmälan är bindande. Ifall du får förhinder och inte kan komma till veckoslutet, e-posta Changemaker-koordinatorn Helmi (helmi.saksholm@kua.fi) så vi inte väntar på dig i onödan. Om du inte anmäler om din frånvaro måste vi debitera 20€ från dig. Kom ihåg att inte komma till evenemanget ifall du är sjuk. För mera information, vänligen kontakta Changemaker-koordinatorn Helmi.

Vi ses på veckoslutet!