Changemaker-ilta: Palestiinalainen kokkailuilta

Mietityttääkö maailman meno ja tulevaisuus? Haluaisitko jutella rauhassa globaaleista kysymyksistä, oikeudenmukaisuudesta ja teoista tiellä kohti parempaa maailmaa? Tule Changemaker-iltaan!

Changemaker-illat ovat teemailtoja, joissa kuullaan ja keskustellaan mielenkiintoisista ajankohtaisista kehityskysymyksistä.

Tammikuun Changemaker-illassa kokkaillaan palestiinalaista ruokaa ja keskustellaan kolonialismista. Minkälaista on palestiinalainen ruokakulttuuri? Miten ruoka liittyy kulttuuriseen omimiseen? Mm. Näihin kysymyksiin perehdymme yhdessä EAPPI-ihmistarkkailijoina Israelissa ja miehitetyillä palestiinalaisalueilla olleiden Anne Heikkisen ja Elina Niinimäen johdolla samalla kun opimme helppoja reseptejä alueelta. 

Iltaan ovat tervetulleita niin uudet toiminnasta kiinnostuneet kuin kokeneetkin maailmanmuuttajat. Tammikuun Changemaker-ilta järjestetään poikkeuksellisesti Kaupunkikirjasto Oodissa pienryhmäkeittiössä (2. kerros) eikä iltaan pysty osallistumaan etänä

Changemaker-iltoja järjestetään kevätkaudella kerran kuussa;

24.1.
20.2.
21.3.
23.4.
30.5.

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Kysymykset ja lisätiedot:
Matias / matias.uusisilta@kua.fi/ 050 342 3799

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet nuoret ja nuoret aikuiset. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.