Changemaker Faces festivaalilla

Vapaaehtoinen keräämässä allekirjoituksia kampanjavetoomukseen

Lähde Changemakerin mukaan Faces festivaalille Raaseporiin 9.-10.8.2014! Viimeisen kerran järjestettävän etnofestivaalin lavalle kipuaa viikonlopun aikana esiintyjiä ympäri maailmaa. Tule kampanjoimaan Changemakerin teltalle ja nauttimaan viikonlopun ohjelmatarjonnasta ja ruokatarjoilusta.

Changemaker päivystää festivaalilla molempina päivinä noin klo 11-20. Changemakerin teltalla esitellään verkoston toimintaa ja jatketaan veroparatiisiteemaista postikorttikampanjaamme. Postikorteilla haastamme KONEen, Stora Enson ja UPM-Kymmenen julkaisemaan maakohtaiset talousraporttinsa. Postikorttikampanja on osa järjestöjen yhteistä Veroparatiisimatkat-kampanjaa.

Tule siis Changemakerin mukaan päivystämään teltallemme! Changemaker tarjoaa festivaalilipun 3-4 henkilölle, joiden toivotaan sitoutuvan päivystämään molempina festivaalipäivinä 3-4 tuntia ja auttamaan teltan pystyttämisessä ja purkamisessa. Lippujen lisäksi Changemaker tarjoaa teltta- tai koulumajoituksen ja lounaan koko viikonlopun päivystäville. Ensimmäisille ilmoittautuneille on tarjolla myös autokyyti festivaalipaikalle Helsingistä. Muualta tuleville Changemaker korvaa matkakulut juna- tai bussilippuja vastaan. Päivystäjät perehdytetään paikan päällä, joten aikaisempaa kokemusta Changemakerin tapahtumista tai kampanjoinnista et tarvitse. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: laura.kumpuniemi@kirkonulkomaanapu.fi.