Changemaker Ilofestivalilla

Kesäkiertue 2013

Kesäkuun puolivälissä Changemakerin kesäkiertue suuntaa Tuusulan Kellokoskelle Ilofestival-tapahtumaan. Männistön lavalla 14.6. järjestettävä Ilofestival on yksipäiväinen kaikenikäisten riemukas tapahtuma, jonka korkeatasoinen ohjelma tarjoaa monenlaisia elämyksiä. Esiintymässä mm. Scandinavian Music Group, Yona ja orkesteri Liikkuvat Pilvet ja Paleface.

Changemakerin teltalla esitellään verkoston toimintaa ja lähetetään postikortteja suomalaisille suuryrityksille. Postikorteilla haastamme KONEen, Stora Enson ja UPM-Kymmenen julkaisemaan maakohtaiset talousraporttinsa. Postikorttikampanja on osa järjestöjen yhteistä Veroparatiisimatkat-kampanjaa.

Tule siis mukaan Changemakerin mukaan tapahtumaan ja päivystämään teltallemme! Tapahtumaan kustannetaan pääsylippu kolmelle vapaaehtoiselle, jotka päivystävät vuoroissa n. klo 14-21 välisen ajan. Päivystäjiä tarvitaan mahdollisesti myös edellisenä iltana klo 19-21. Päivystäjät perehdytetään paikan päällä, joten aikaisempaa kokemusta Changemakerin tapahtumista tai kampanjoinnista ei tarvita. Changemaker korvaa osallistujien matkakulut juna- tai bussilippuja vastaan. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: laura.kumpuniemi@kirkonulkomaanapu.fi.