Changemaker-ilta: Israel, Palestiina ja kansainvälinen laki

Kuva Jerusalemin vanhasta kaupungista. Uusia rakennuksia taustalla.

Mietityttääkö maailman meno ja tulevaisuus? Haluaisitko jutella rauhassa globaaleista kysymyksistä, oikeudenmukaisuudesta ja teoista tiellä kohti parempaa maailmaa? Tule Changemaker-iltaan!

Huhtikuun Changemaker-illassa keskustellaan Palestiinan ja Israelin tilanteesta kansainvälisen lainsäädännön näkökulmasta. Illassa perehdytään kansainvälisen oikeuden periaatteisiin ja siihen minkälaisia kansainvälisen lain loukkauksia alueella tapahtuu. Itä-Jerusalemissa ja Länsirannalla olleet ihmisoikeustarkkailijat Anne, Ida ja Henrik kertovat illassa kokemuksistaan.

Changemaker-illat ovat teemailtoja, joissa kuullaan ja keskustellaan mielenkiintoisista ajankohtaisista kehityskysymyksistä. Iltoihin ovat tervetulleita niin uudet toiminnasta kiinnostuneet kuin kokeneetkin maailmanmuuttajat. Changemaker-illat järjestetään Helsingissä Kirkon Ulkomaanavun toimistolla ja mukaan pääsee myös etäyhteyksillä. 

Changemaker-iltoja järjestetään kevätkaudella kerran kuussa;

24.1.
20.2.
21.3.
25.4.
30.5.

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Kysymykset ja lisätiedot:
Matias / matias.uusisilta@kua.fi/ 050 342 3799

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet nuoret ja nuoret aikuiset. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.