Changemaker-ilta: Ihmisoikeustarkkailussa Palestiinassa

EAPPI -tarkkailija selkä kameraa kohti ja päällään EAPPI -liivi.

Mietityttääkö maailman meno ja tulevaisuus? Haluaisitko jutella rauhassa globaaleista kysymyksistä, oikeudenmukaisuudesta ja teoista tiellä kohti parempaa maailmaa? Tule Changemaker-iltaan!

Helsingissä keväällä järjestettävät maailmanmuuttajien hengailuillat ovat mahdollisuus jakaa ajatuksia ja tunteita ajankohtaisiin tapahtumiin liittyen, sekä keskustella samanhenkisten ihmisten kanssa. Mukaan ovat tervetulleita matalalla kynnyksellä sekä uudet että vanhat changemakerit. Voit liittyä seuraan vain hetkeksi tai pidemmäksikin aikaa, paikan päällä tai etäyhteyksillä.

Helmikuun illan teemana on Ihmisoikeustarkkailussa Palestiinassa. Illassa on mukana juuri Palestiinasta palannut ihmisoikeustarkkailija, joka kertoo kokemuksistaan EAPPI -tarkkailijana sekä Palestiinan ajankohtaisista tapahtumista. EAPPI -vapaaehtoiset tarjoavat suojelevaa läsnäoloa haavoittuvaisilla alueilla haastavassa asemassa oleville ihmisille, raportoivat ihmisoikeusrikkomuksista ja jatkavat vaikuttamistyötä aiheen eteen Suomeen palattuaan. Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!

Illat järjestetään syksyn aikana kerran kuukaudessa keskiviikkoisin:

18.1.

15.2.

15.3.

26.4.

17.5.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella tai saavu paikalle fiiliksen mukaan. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Kysymykset ja lisätiedot:
Helmi / helmi.saksholm@kua.fi / 050 441 8820

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetän.