Changemaker-ilta: Vaalit ohi! Mitä nyt?

Kuva Suomen eduskunnan istunnosta ja päällä teksti "Changemaker-ilta: vaalit ohi, mitä nyt?"

Mietityttääkö maailman meno ja tulevaisuus?
Haluaisitko jutella rauhassa globaaleista kysymyksistä, oikeudenmukaisuudesta ja teoista tiellä kohti parempaa maailmaa?
Tule Changemaker-iltaan!

Helsingissä keväällä järjestettävät maailmanmuuttajien hengailuillat ovat mahdollisuus jakaa ajatuksia ja tunteita ajankohtaisiin tapahtumiin liittyen, sekä keskustella samanhenkisten ihmisten kanssa. Mukaan ovat tervetulleita matalalla kynnyksellä sekä uudet että vanhat changemakerit. Voit liittyä seuraan vain hetkeksi tai pidemmäksikin aikaa, paikan päällä tai etäyhteyksillä.

Huhtikuun Changemaker-illan teemana on elämä ja vaikuttaminen vaalien jälkeen. Vaalit ohi! Mitä nyt? -illassa keskustellaan siitä, miten eduskuntavaalien tulos vaikuttaa mahdollisuuksiin vaikuttaa globaalin oikeudenmukaisuuden puolesta ja millaisia vaikuttamisen paikkoja vaalien jälkeinen aika tarjoaa. Illassa mukana keskustelemassa ja alustamassa aihetta on Kirkon Ulkomaanavun vaikuttamistoiminnan päällikkö Tapio Laakso.

Changemaker-ilta järjestetään 26.4. klo 17.30-19 hybridinä Kirkon Ulkomaanavun toimistolla (Eteläranta 8) ja etänä.

Illat järjestetään syksyn aikana kerran kuukaudessa keskiviikkoisin:

18.1.

15.2.

15.3.

26.4.

17.5.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella tai saavu paikalle fiiliksen mukaan. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Kysymykset ja lisätiedot:
Helmi / helmi.saksholm@kua.fi / 050 441 8820

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.