Changemaker-ilta: Sudan konfliktien keskellä

Puu, jonka taustalla laskeva aurinko. Edessä teksti, jossa tapahtuman nimi.

Mietityttääkö maailman meno ja tulevaisuus?
Haluaisitko jutella rauhassa globaaleista kysymyksistä, oikeudenmukaisuudesta ja teoista tiellä kohti parempaa maailmaa?
Tule Changemaker-iltaan!

Helsingissä keväällä järjestettävät maailmanmuuttajien hengailuillat ovat mahdollisuus jakaa ajatuksia ja tunteita ajankohtaisiin tapahtumiin liittyen, sekä keskustella samanhenkisten ihmisten kanssa. Mukaan ovat tervetulleita matalalla kynnyksellä sekä uudet että vanhat changemakerit. Voit liittyä seuraan vain hetkeksi tai pidemmäksikin aikaa, paikan päällä tai etäyhteyksillä.

Toukokuun Changemaker-illan teemana on Sudan konfliktien keskellä. Illassa kuulemme Kirkon Ulkomaanavun asiantuntija Jussi Ojalaa, joka on asunut Sudanissa työskennellessään YK:n ja AU:n yhteisessä Darfur – rauhanvälitystiimissä.

Jussi avaa kuulijoille Sudanin historiaa ja meneillään olevien levottomuuksien kansallisia ja kansainvälisiä ulottuvuuksia. Lisäksi illassa on mahdollisuus kysymyksille ja avoimelle keskustelulle.

Changemaker-ilta järjestetään 17.5. klo 17.30-19 hybridinä Kirkon Ulkomaanavun toimistolla (Eteläranta 8) ja etänä.

Illat järjestetään syksyn aikana kerran kuukaudessa keskiviikkoisin:

18.1.

15.2.

15.3.

26.4.

17.5.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella tai saavu paikalle fiiliksen mukaan. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Kysymykset ja lisätiedot:
Matias/ matias.uusisilta@kua.fi / 050 342 3799

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.