Eetin ja Changemakerin elokuvailta: Illusion of Abundance

Changemaker-illat ovat teemailtoja, joissa kuullaan ja keskustellaan mielenkiintoisista ajankohtaisista kehityskysymyksistä.

Lokakuun Changemaker-ilta järjestetään elokuvailtana yhdessä Eetti ry:n kanssa. Illassa katsomme Illusion of Abundance -elokuvan ja keskustelemme siitä. Elokuva kertoo kolmen paikallisen naisen, Berthan, Carolinan ja Máximan, kamppailuista kansainvälisiä yrityksiä vastaan Brasilian luonnonresurssien puolustamiseksi. Elokuva käsittelee ympäristökysymyksiä, kolonialismia sekä tavallisten ihmisten vastarintaa kansainvälisiä yritystoimijoita vastaan. Elokuvassa on englanninkielinen tekstitys.

Löydät elokuvan trailerin täältä. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Iltaan ovat tervetulleita niin uudet toiminnasta kiinnostuneet kuin kokeneetkin maailmanmuuttajat. Changemaker-illat järjestetään Helsingissä Kirkon Ulkomaanavun toimistolla. Lokakuun Changemaker-iltaan ei valitettavasti ole tarjolla etäosallistumismahdollisuutta.

Changemaker-iltoja järjestetään syyskaudella kerran kuussa;

23.8.
21.9.
17.10.
14.11.
12.12.

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Kysymykset ja lisätiedot:
Matias/ matias.uusisilta@kua.fi / 050 342 3799

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet nuoret ja nuoret aikuiset. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.