Changemaker-ilta: pakolaisuus ja Suomen globaali vastuu

Mietityttääkö maailman meno ja tulevaisuus? Haluaisitko jutella rauhassa globaaleista kysymyksistä, oikeudenmukaisuudesta ja teoista tiellä kohti parempaa maailmaa? Tule Changemaker-iltaan!

Changemaker-illat ovat teemailtoja, joissa kuullaan ja keskustellaan mielenkiintoisista ajankohtaisista kehityskysymyksistä. Helmikuun Changemaker-illassa keskustellaan pakolaisuudesta. Pakolaisuus puhututtaa itärajan takaa tulevien turvapaikanhakijoiden takia ja koska Suomi pyrkii ulkoistamaan turvapaikkaprosessin globaalin etelän maihin. 

Mitä kansainväliset pakolaissopimukset sanovat Suomen toimista? Miten pakolaisuuteen voitaisiin suhtautua globaalina ongelmana ja minkälaisia ratkaisuja tilanne vaatisi? Illassa keskustellaan aiheesta Kirkon Ulkomaanavun humanitaarisen vaikuttamisen asiantuntijan Merja Färmin johdolla. 

Iltoihin ovat tervetulleita niin uudet toiminnasta kiinnostuneet kuin kokeneetkin maailmanmuuttajat. Changemaker-illat järjestetään Helsingissä Kirkon Ulkomaanavun toimistolla ja mukaan pääsee myös etäyhteyksillä. 

Changemaker-iltoja järjestetään kevätkaudella kerran kuussa;

24.1.
20.2.
20.3.
23.4.
30.5.

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Kysymykset ja lisätiedot:
Matias / matias.uusisilta@kua.fi/ 050 342 3799

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet nuoret ja nuoret aikuiset. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.