Changemaker-ilta: Vaikuttavuussijoittaminen osana globaalien ongelmien ratkaisua

Mietityttääkö maailman meno ja tulevaisuus?
Haluaisitko jutella rauhassa globaaleista kysymyksistä, oikeudenmukaisuudesta ja teoista tiellä kohti parempaa maailmaa?
Tule Changemaker-iltaan!

Changemaker-illat ovat teemailtoja, joissa kuullaan ja keskustellaan mielenkiintoisista ajankohtaisista kehityskysymyksistä.

Marraskuun Changemaker-illassa keskustelemme vaikuttavuussijoittamisesta osana globaalien ongelmien ratkaisua. Vaikuttavuussijoittaminen on sijoittamisen alalaji, jonka tavoitteena on taloudellisen tuoton lisäksi saada aikaan mitattavaa yhteiskunnallista tai ympäristöllistä hyötyä.

Voidaanko sijoittamisella tosiaan auttaa maailman köyhimpiä? Miten sijoitustoiminnan tuotto saadaan valumaan niitä tarvitseville? Miten taloudellisen tuoton tekeminen sopii yhteen globaalin oikeudenmukaisuuden edistämisen kanssa? Illassa saamme vieraaksemme Kirkon Ulkomaanavun vaikuttavuussijoittamista tekevän tytäryhtiön FCA-Investmentsin toimitusjohtajan Jukka-Pekka Kärkkäisen, joka kertoo vaikuttavuussijoittamisesta sekä vastaa osallistujien kysymyksiin.

Iltaan ovat tervetulleita niin uudet toiminnasta kiinnostuneet kuin kokeneetkin maailmanmuuttajat. Changemaker-illat järjestetään Helsingissä Kirkon Ulkomaanavun toimistolla ja mukaan pääsee myös etäyhteyksillä.

Changemaker-iltoja järjestetään syyskaudella kerran kuussa;

23.8.
21.9.
17.10.
14.11.
12.12.

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Kysymykset ja lisätiedot:
Matias / matias.uusisilta@kua.fi/ 050 342 3799

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet nuoret ja nuoret aikuiset. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.