Changemaker-ilta: lobbaamisen perusteet

Mietityttääkö maailman meno ja tulevaisuus? Haluaisitko jutella rauhassa globaaleista kysymyksistä, oikeudenmukaisuudesta ja teoista tiellä kohti parempaa maailmaa? Tule Changemaker-iltaan!

Changemaker-illat ovat teemailtoja, joissa kuullaan ja keskustellaan mielenkiintoisista ajankohtaisista kehityskysymyksistä.  Maaliskuun Changemaker-illassa keskustellaan lobbaamisesta.

Mitä on lobbaaminen eli vaikuttajaviestintä? Changemaker-illassa pureudutaan vaikuttajaviestinnän perusteisiin yhdessä Kirkon Ulkomaanavun vaikuttamistyön johtajan Tapio Laakson johdolla. Illassa pohditaan mm. sellaisia kysymyksiä kuin ketä, milloin ja miten lobataan, miten lobbaamistapaamisissa toimitaan ja miten muotoillaan lobbaamisviesti.

Changemaker-iltoihin ovat tervetulleita niin uudet toiminnasta kiinnostuneet kuin kokeneetkin maailmanmuuttajat. Changemaker-illat järjestetään Helsingissä Kirkon Ulkomaanavun toimistolla ja mukaan pääsee myös etäyhteyksillä.

Changemaker-iltoja järjestetään kevätkaudella kerran kuussa;

24.1.
20.2.
20.3.
23.4.
30.5.

Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Kysymykset ja lisätiedot:
Matias / matias.uusisilta@kua.fi/ 050 342 3799

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet nuoret ja nuoret aikuiset. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.