Changemaker-ilta: Mitä teen, jos kohtaan verkkohäirintää?

Tule kuulemaan ja keskustelemaan siitä, mitä internetin verkkohäirinnälle voidaan tehdä!

Changemaker kampanjoi tänä vuonna nuoriin vaikuttajiin kohdistuvasta verkkohäirinnästä ja järjestää kampanjateemaan liittyvän Changemaker-illan yhdessän Suomen PENin kanssa.

Suomen PEN on julkaissut tänä vuonna Vihapuhetyökalupakin, joka tarjoaa konkreettisia ohjeita henkilöille, jotka ovat joutuneet verkkohäirinnän kohteeksi. Saamme Changemaker-iltaan vieraaksemme Joy Hyvärisen, joka on ollut mukana työkalupaketin kokoamisessa ja joka alustaa keskustelua esittelemällä työkalupakin keskeisimpiä sisältöjä. Tämän jälkeen keskustellaan yhdessä verkkohäirintään liittyvistä haasteista ja siitä, mitä asialle voidaan tehdä.

Tapahtuma järjestetään Changemakerin toimistolla osoitteessa Eteläranta 8, Helsinki, mutta tapahtumaan on mahdollista osallistua myös etänä. Paikan päällä on tarjolla vegaanista pikkupurtavaa, sekä kahvia ja teetä halukkaille.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.