Changemaker-ilta: Suomi – Rauhantekijä vai globaali asekauppias?

Mietityttääkö maailman meno ja tulevaisuus? Haluaisitko jutella rauhassa globaaleista kysymyksistä, oikeudenmukaisuudesta ja teoista tiellä kohti parempaa maailmaa? Tule Changemaker-iltaan!

Changemaker-illat ovat teemailtoja, joissa kuullaan ja keskustellaan mielenkiintoisista ajankohtaisista kehityskysymyksistä.  Maaliskuun Changemaker-illassa keskustellaan aseviennistä. 

Changemakerin vuoden 2012 Rauhantekijä-kampanja nosti esiin Suomen tekemän asekaupan konfliktimaihin. Kampanja vaati aseiden ja puolustustarvikkeiden viennin lopettamista maihin, jotka ovat konfliktissa tai, joissa on vakavia ihmisoikeusrikkomuksia. Changemaker-illassa kuullaan Changemakerin vaikuttamisesta aiheeseen minkä lisäksi Sadankomitean pääsihteeri Jarmo Pykälä kertoo Suomen aseviennistä ja sen muutoksista viimeisten vuosikymmenten ajalta. 

Changemaker-iltoihin ovat tervetulleita niin uudet toiminnasta kiinnostuneet kuin kokeneetkin maailmanmuuttajat. Changemaker-illat järjestetään Helsingissä Kirkon Ulkomaanavun toimistolla ja mukaan pääsee myös etäyhteyksillä.

Ilmoittaudu tapahtumaan Lyytissä tämän linkin kautta. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Kysymykset ja lisätiedot:
Matias / matias.uusisilta@kua.fi/ 050 342 3799

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet nuoret ja nuoret aikuiset. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.