Changemaker Joensuun Vapaudenpuistossa

Changemakerin kesäkiertue suuntaa Joensuun Vapaudenpuistoon perjantaina 11.7. Samana viikonloppuna Joensuussa järjestetään Ilosaarirock, joten festivaalikansaa ja -tunnelmaa löytyy myös Joensuun keskustassa Popkatu-tapahtumasta. Vapaudenpuistossa järjestetään perjantaina myös Rytmipuisto-tapahtuma, joka tarjoaa urbaania musiikkia, katutanssia, -taidetta ja -kulttuuria leppoisassa ilmapiirissä.

Päivystäjiä sekä apureita Changemakerin teltan pystyttämiseen kaivataan  klo 11-20. Changemakerin teltalla esitellään verkoston toimintaa ja lähetetään postikortteja suomalaisille suuryrityksille. Postikorteilla haastamme KONEen, Stora Enson ja UPM-Kymmenen julkaisemaan maakohtaiset talousraporttinsa. Postikorttikampanja on osa järjestöjen yhteistä Veroparatiisimatkat-kampanjaa.

Tule siis Changemakerin mukaan päivystämään teltallemme! Päivystäjät perehdytetään paikan päällä, joten aikaisempaa kokemusta Changemakerin tapahtumista tai kampanjoinnista et tarvitse. Changemaker korvaa osallistujien matkakulut juna- tai bussilippuja vastaan ja tarjoaa lounaan vähintään kolme tuntia päivystäville. Nopeimmin ilmoittautuneille on Helsingistä autokyyti. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: laura.kumpuniemi@kirkonulkomaanapu.fi.