Changemaker Maailma kylässä -festivaaleilla

Changemaker osallistuu Maailma kylässä -tapahtumaan 24.-25.5. Helsingissä. Changemaker-teltalla esitellään verkoston toimintaa ja kerätään nimiä Veroparatiisimatkat-kampanjan postikorttivetoomukseen. Tule mukaan muuttamaan maailmaa kanssamme! Esittelypisteelle kaivataan vapaaehtoisia koko festivaalin aukioloajaksi:

– lauantai 24.5. klo 11-20
– sunnuntai 25.5. klo 11-18

Mukaan päivystämään saa tulla tunniksi, kahdeksi tai useammaksi! Kolmen tunnin päivystämisestä Changemaker tarjoaa lounaan festivaalialueella. Changemaker korvaa pääkaupunkiseudun ulkopuolelta tulevien vapaaehtoisten matkakulut tapahtumaan juna- tai bussilippuja vastaan. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi lähettämällä sähköpostilla sinulle sopivat kellonajat Lauralle: laura.kumpuniemi@kirkonulkomaanapu.fi.

Maailma kylässä on kulttuurifestivaali, järjestöjen messutapahtuma ja ruokakarnevaali. Tänä vuonna Vuoden festivaaliksi valittu tapahtuma järjestetään Helsingin Kaisaniemenpuistossa 24.-25.5.2014. Tarjolla on musiikkia, tanssia, teatteria, taidetta, keskusteluja, kirjallisuutta, eksoottisista ruokaa ja monipuolista toimintaa. Maailma kylässä antaa uusia kokemuksia ja näkökulmia suvaitsevaan monikulttuurisuuteen, kehitysyhteistyöhön, kestävään kehitykseen ja globaaliasioihin.