Changemaker osallistuu Kirkkopäiviin Turussa

Kirkkopäivät Turussa -logo

Vuoden 2017 Kirkkopäivät järjestetään Turussa 19.-21. toukokuuta. Myös Changemaker on mukana!

Kirkkopäivät kokoavat eri tavoin uskovat ja ajattelevat Turun tienoon asukkaat sekä kirkon ammattilaiset ja luottamushenkilöt värikkääseen viikonlopputapahtumaan.. Monipuolinen ohjelma sisältää ajankohtais- ja kulttuuritapahtumia sekä Aurajoen rannalla Vähätorilla järjestettävät Mahdollisuuksien markkinat, joilla järjestöt esittelevät omaa toimintaansa. Changemaker on mukana Mahdollisuuksien markkinoilla perjantaina 19.5. klo 16-21 sekä lauantaina 20.5. klo 11-21.

Oheinen tiedote on Kirkkopäivien nettisivuilta:
Toukokuun lopulla 2017 Turun keskusta ja lähitienoot täyttyvät värikkäistä ajankohtais- ja kulttuuritapahtumista. Kirkkopäivät on valtakunnallinen, vahvasti paikallisväritteinen kaiken kansan kaupunkifestivaali ja avara ikkuna 2000-luvun kirkkoon. Kirkkopäivät kokoavat eri tavoin uskovat ja ajattelevat Turun tienoon asukkaat sekä kirkon ammattilaiset ja luottamushenkilöt värikkääseen viikonlopputapahtumaan Turkuun 19.–21.5.2017. Rajoja rohkeasti ylittävä, monipuolinen ohjelma-anti ulottuu Logomosta Tuomiokirkkotorille.

Ohjelma päivittyy vielä, myös Changemakerin osalta! Lisää näet Kirkkopäivien kotisivuilta (linkki avautuu uuteen ikkunaan).