Changemaker osallistuu Maailma kylässä -festivaaleille

Maailma kylässä -festivaalien mainoskuva

Kuva: Jaakko Miettunen

Changemaker osallistuu tänäkin keväänä Suomen suurimpaan järjestö-, kehitysyhteistyö- ja monikulttuurisuustapahtumaan eli Maailma kylässä -festivaaleille 27.-28. toukokuuta!

Verkostollamme on tapahtumassa oma esittelypiste, jossa jaetaan tietoa ja materiaalia Changemakerista sekä innostetaan mukaan uusia vapaaehtoisia. Esittelypisteellä pääsee myös nauttimaan rennosta festaritunnelmasta. Esittely tapahtuu lauantaina klo 11-20 ja sunnuntaina klo 11-18. Tapahtumassa on mahdollisuus tavoittaa tuhansia ihmisiä, joten mukaan tarvitaan myös reilusti vapaaehtoisia! Oheisesta linkistä pääset halutessasi suoraan varaamaan itellesi sopivat esittelyvuorot: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1-x8NTxD7dtp-oPx0IYEQvrq25KF9ACiNMv62HPzLSBk/edit?usp=sharing

Maailma kylässä on poikkitaiteellinen kulttuurifestivaali, järjestöjen messutapahtuma, ruokakarnevaali ja ajankohtaisten aiheiden keskusteluareena. Festivaali järjestetään joka kevät toukokuun lopussa.

Vuodesta 1995 lähtien järjestetty koko perheen ilmaisfestivaali on yksi Suomen suurimmista festivaaleista. Festivaalikävijöitä on vuosittain noin 80 000. Festivaali järjestetään Kaisaniemen puistossa ja Rautatientorilla.

Ohjelmassa on joka vuosi musiikkia, tanssia, teatteria, taidetta, keskusteluja, kirjallisuutta, herkullista ruokaa ja monipuolista toimintaa. Maailma kylässä antaa uusia kokemuksia ja näkökulmia suvaitsevaan monikulttuurisuuteen, kehitysyhteistyöhön, kestävään kehitykseen ja globaaliasioihin.

Tervetuloa mukaan Changemakerin teltalle!