Changemaker PAX-festivaalilla

Suomen Rauhanpuolustajien järjestämä Pax-festivaali tarjoaa jo seitsemäntenä kesänä peräkkäin Alppipuiston täydeltä musiikkia, taidetta ja maailmanparannusta sekä isoille että pienille. Tekemistä riittää niin hyvän musiikin, puistojoogan ja lasten musiikkityöpajan kuin hyvän ruoan ja läheisten kanssa vietetyn ajan parissa.

Changemaker esittelee tapahtumassa verkoston toimintaa ja vuoden pääkampanjaa. Lähetämme tapahtumassa kampanjapostikortteja suomalaisille suuryrityksille. Postikorteilla haastamme KONEen, Stora Enson ja UPM-Kymmenen julkaisemaan maakohtaiset talousraporttinsa. Kampanja on osa järjestöjen yhteistä Veroparatiisimatkat-kampanjaa.

Tule mukaan päivystämään Changemakerin teltalle! Mukaan saa tulla tunniksi, kahdeksi tai useammaksi. Päivystäjät perehdytetään paikan päällä, joten aikaisempaa kokemusta Changemakerin tapahtumista tai kampanjoinnista ei tarvita. Vähintään kolmen tunnin päivystämisestä Changemaker tarjoaa lounaan tapahtuma-alueella ja saat viisi (5) pistettä vapaaehtoisten palkitsemisjärjestelmäämme. Changemaker korvaa osallistujien matkakulut juna- tai bussilippuja vastaan. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: laura.kumpuniemi@kirkonulkomaanapu.fi.