Changemaker Ranta14-tapahtumassa

Changemakerin kesäkiertue suuntaa perjantaina 15.8. Lohjan Ranta14-tapahtumaan Aurlahden rantakentälle. Lohjan nuorisopalvelujen järjestämässä tapahtumassa nautitaan muun muassa musiikki-, tanssi- ja teatteriesityksistä. Yläkoululaisille ja toiseen asteen opiskelijoille suunnattussa tapahtumassa myös yritykset, järjestöt ja harrasteseurat pääsevät esittelemään toimintaansa. Tapahtuma on ilmainen, ikärajaton  ja päihteetön.

Changemakerit esittelevät tapahtumassa toimintaansa ja kampanjoivat veroparatiisitalouden kitkemiseksi. Tapahtumassa kerätään postikortteja kolmelle suomalaiselle suuryritykselle – KONEelle, Stora Ensolle ja UPM:lle – ja haastetaan heidät julkaisemaan maakohtaiset talousraporttinsa.

Tule mukaan päivystämään Changemakerin esittelypisteelle! Vähintään kolmen tunnin päivystämisestä Changemaker tarjoaa lounaan/pullakahvit tapahtuma-alueella. Kolmen tunnin päivystämisestä saat myös viisi (5) pistettä Changemakerin vapaaehtoisten palkitsemisjärjestelmään. Pisteillä voit myöhemmin ostaa upeita Changemaker-tuotteita, kuten t-paidan tai hupparin! Changemaker korvaa vapaaehtoisten matkakulut tapahtumaan juna- tai bussilippuja vastaan. Helsingistä tuleville, nopeimmin ilmoittautuneille on autokyyti. Ilmoittautumiset Lauralle: laura.kumpuniemi@kirkonulkomaanapu.fi