Changemaker-viikonloppu

Kuvassa Changemaker-viikonlopun osallistujat leirikeskuksen edessä Changemaker-kyltin kanssa.

Kevään mahtavin koulutusviikonloppu pidetään Paltamon Mieslahdessa Kainuun Opistolla  14.-16.4.2023.

Changemaker-viikonlopussa innostut maailman muuttamisesta loistavassa seurassa sekä opit helppoja tapoja vaikuttaa ympäröivään maailmaan.

Changemaker-viikonloppu on tarkoitettu 13–35-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat oppia lisää yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja globaaleista kysymyksistä. Leiri pitää sisällään koulutuksia sekä työpajoja globaaleihin kysymyksiin ja vaikuttamiseen liittyen, Changemakerin vaikuttamistoiminnan suunnittelua sekä tutustumista uusiin kiinnostaviin ihmisiin. Viikonloppu on erinomainen tapa tutustua paremmin Changemakerin toimintaan sekä nuoriin eri puolelta Suomea. Viikonloppuun voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi ennakkotietoja verkostosta tai käsiteltävistä aiheista. Mukaan ovat tervetulleita sekä vanhat aktiivit että uudet toiminnasta kiinnostuneet!

Perjantaina järjestetään yhteiskyyti leirikeskukseen Kajaanin rautatieasemalta ja sunnuntaina kyyti palaa rautatieasemalle.

Osallistuminen on Changemakerin jäsenille ilmaista ja matkakulut korvataan matkaohjeen mukaisesti. Muilta peritään 20 euron osallistumismaksu, joka sisältää ruokailut ja majoituksen. Voit helposti ja maksutta liittyä mukaan verkostoon täällä tai ilmoittautumisen yhteydessä!

Ilmoittautuminen leirille aukeaa maaliskuussa 2023.