Changemaker-viikonloppu

Syksyn Changenmaker-viikonloppu pidetään Orivedellä Päiväkummun kurssikeskuksessa 15.-17.9.2023.
Viikonlopussa innostut maailman muuttamisesta loistavassa seurassa sekä opit helppoja tapoja vaikuttaa ympäröivään maailmaan!
Leirin teema on kehitysyhteistyö, jota tarkastellaan viikonlopun aikana monipuolisesti eri näkökulmista.

Changemaker-viikonloppu on tarkoitettu 13–35-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat oppia lisää yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja globaaleista kysymyksistä. Leiri pitää sisällään koulutuksia sekä työpajoja globaaleihin kysymyksiin ja vaikuttamiseen liittyen, Changemakerin vaikuttamistoiminnan suunnittelua sekä tutustumista uusiin kiinnostaviin ihmisiin. Viikonloppu on erinomainen tapa tutustua paremmin Changemakerin toimintaan sekä nuoriin eri puolelta Suomea. Viikonloppuun voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi ennakkotietoja verkostosta tai käsiteltävistä aiheista. Mukaan ovat tervetulleita sekä vanhat aktiivit että uudet toiminnasta kiinnostuneet!

Lisätietoja viikonlopun ohjelmasta ja koulutusten sisällöistä julkaistaan myöhemmin. Leirille järjestetään yhteiskuljetus Oriveden asemalta.

Osallistuminen on Changemakerin jäsenille ilmaista ja matkakulut korvataan matkaohjeen mukaisesti. Muilta peritään 20 euron osallistumismaksu, joka sisältää ruokailut ja majoituksen. Voit helposti ja maksutta liittyä mukaan verkostoon täällä tai ilmoittautumisen yhteydessä!

Ilmoittautuminen leirille aukeaa elokuun alussa.