Changemaker-viikonloppu

Yhteiskuva Changemaker-viikonlopusta. Nuoret seisovat Nuorisokeskus Anjalan edessä ja pitävät kädessään Changemaker-lakanaa.

Syksyn mahtavin koulutusviikonloppu globaaleista kysymyksistä kiinnostuneille nuorille pidetään Ahonniemen leirikeskuksessa Peräseinäjoella. 11.-13.10.2024!

Changemaker-viikonlopussa innostut maailman muuttamisesta ja kampanjoinnista loistavassa seurassa sekä opit helppoja tapoja vaikuttaa ympäröivään maailmaan.

Changemaker-viikonloppu on tarkoitettu 13–35-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat oppia lisää yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta ja kehityskysymyksistä. Koulutusviikonloppu on erinomainen tapa tutustua paremmin Changemakerin toimintaan sekä nuoriin eri puolelta Suomea. Viikonloppuun voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi ennakkotietoja verkostosta tai globaaleihin kysymyksiin vaikuttamisesta.

Osallistuminen on Changemakerin jäsenille ilmaista ja matkakulut korvataan leirin jälkeen. Muilta peritään 20 euron osallistumismaksu, joka sisältää ruokailut ja majoituksen. Voit helposti ja maksutta liittyä mukaan verkostoon nettisivuilla tai ilmoittautumislomakkeella.

Leirin osallistujat sitoutuvat turvallisuusjärjestelyjen ja yhdenvertaisuusohjeen noudattamiseen. Mikäli jätät saapumatta viikonloppuun tai perut ilmoittautumisesi ilman perusteltua syytä, sinulta veloitetaan 20e peruutusmaksu.

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa syyskuun alussa. Tapahtuman ohjelma ja aikataulu lisätään lähempänä tapahtumaa.