Changemakerin lehtityökoulutus – tule mukaan tekemään Globalisti-lehteä

Globalisti-lehdet, tietokone ja muistikirja

Ilmoittaudu tästä (ilmoittautumislomake)

Changemakerin Globalisti-lehdessä pääset perehtymään kehityskysymyksiin innostavassa seurassa ja muuttamaan maailmaa journalismin kautta. Tule siis mukaan!

Starttina toimituskunnan työhön järjestetään päivänmittainen lehtityökoulutus lauantaina 1.2. Aamupäivällä käydään läpi journalismin perusteet ja Globalistin tekemisen peruskurssi, jos lehden tekeminen on uutta niin tämä antaa kaiken mitä tarvitset liittyäksesi toimituskuntaan. Peruskurssilla käydään läpi mm. juttujen suunnittelua, näkökulman valintaa sekä Globalistin eri juttutyyppejä ohjeistuksineen. Iltapäivällä syvennämme osaamistame hyvän journalismin tekemisessä.

9:45-10 Kahvia ja teetä

10-11 Globalistin tekemisen alkeet

11-12 Journalismin alkeet, miten lehteä tehdään

12-13 Lounas

13-15:00 Syventävä kurssi, miten hyvää journalismia tehdään, kouluttajana Elisa Rimaila, Kirkon Ulkomaanavun viestinnästä jolla on pitkä kokemus lehtityöstä

15:15-17:15 Globalisti-lehden toimituskunnan kokous, kokous aloittaa lehden seuraavan numeron tekoprosessin.

Changemaker korvaa kaikkien tapahtumaan osallistuvien jäsentensä matkakulut matkaohjeensa mukaisesti. Muista siis säilyttää bussi- ja junaliput. Kulut laskutetaan verkostolta jälkikäteen tapahtumassa saatavalla lomakkeella. Koulutus on maksuton, mutta edellyttää Changemakerin jäsenyyttä. Jäsenyys on maksuton ja jäseneksi voi liittyä ilmoittautumisen yhteydessä, samalla lomakkeella. Koulutus pidetään Changemakerin toimistolla Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 8, 3. kerros.

Ilmoittaudu tästä (ilmoittautumislomake)

Lisätietoja lehdestä antaa koordinaattori Jonas Biström (jonas.bistrom@kua.fi)