Changemakerin uusien ilta

Mietityttääkö maailman meno ja tulevaisuus? Haluaisitko jutella rauhassa globaaleista kysymyksistä, oikeudenmukaisuudesta ja teoista tiellä kohti parempaa maailmaa? Tule Changemakerin uusien iltaan!

Changemaker järjestää alkuvuonna 2023 Changemaker-iltoja eli teemailtoja, joissa kuullaan ja keskustellaan mielenkiintoisista ajankohtaisista kehityskysymyksistä. Ensimmäinen teemailta on uusien ilta, joka on tarkoitettu juuri sinulle, joka kaipaat ympärillesi muita maailmanmuuttamisesta kiinnostuneita nuoria. Illassa pääset keskustelemaan vanhojen Changemaker-aktiivien ja verkoston koordinaattoreiden kanssa tavoista vaikuttaa ympäröivään maailmaan.

Iltaan ovat tervetulleita niin uudet toiminnasta kiinnostuneet kuin kokeneetkin maailmanmuuttajat. Illassa kuulet eri tavoista, joilla voit osallistua verkoston toimintaan kiinnosti sinua sitten kampanjointi, kirjoittaminen tai vaikka podcastin tekeminen. Uusien ilta ja tulevat Changemaker-illat järjestetään Helsingissä Kirkon Ulkomaanavun toimistolla ja mukaan pääsee myös etäyhteyksillä.

Changemaker-iltoja järjestetään kerran kuussa keskiviikkoisin:

18.1.

15.2.

15.3.

26.4.

17.5.

Ilmoittaudu mukaan lomakkeella tai saavu paikalle fiiliksen mukaan. (linkki avautuu uuteen välilehteen)

Kysymykset ja lisätiedot:
Helmi / helmi.saksholm@kua.fi / 050 441 8820

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet nuoret ja nuoret aikuiset. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.