Changemakerin vaalivaikuttamistyöpaja

Changemakerin Ei kestä! -kampanja keskittyy keväällä 2023 eduskuntavaaleihin. Me haluamme, että ylikulutus nousee yhdeksi vaalien keskeiseksi teemaksi ja tarvitsemme tuohon juuri sinun apuasi. Tule mukaan suunnittelemaan Changemakerin vaalivaikuttamista ja tehdään tavoitteesta totta!

Kevään kampanjatoimintojen suunnittelu aloitetaan vaalivaikuttamistyöpajalla 31.1. Työpajaan on mahdollista osallistua sekä paikan päällä Kirkon Ulkomaanavun toimistolla (Eteläranta 8, Helsinki) tai verkossa. Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Työpajassa opitaan, miten vaalien alla kannattaa vaikuttaa, sekä suunnitellaan Changemakerin vaalivaikuttamista ylikulutusteemasta. Mukana työpajassa on Finnwatchin ilmastoasiantuntija Lasse Leipola.

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet 13-35 -vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.