Ei kestä! -tempaus Turussa

Kuva muoviromusta, jonka päällä teksti ei kestä! tempaus ylikulutusta vastaan

Ei kestä! on Changemakerin vuoden 2022 pääkampanja ylikulutusta vastaan. Tule mukaan vaikuttamaan ylikulutusta vastaan kampanjatempaukseen!

Maailmassa kulutetaan jatkuvasti enemmän. Jos kaikki maailman ihmiset kuluttaisivat kuin suomalaiset, tarvitsisimme jo nyt vuonna 2022 yli kolmen maapallon verran luonnonvaroja.  Tilastot ennustavat, että koko maapallon ihmisten kuluttamisen nousu suomalaisten tasolle tapahtuu jo vuonna 2050. Tämä skenaario on pysäytettävä.

Kiertotalous on yksi ratkaisu ylikulutuksen ongelmiin. Changemakerin Ei kestä! -kampanjan vetoomuksessa pyritään edistämään askeleita kohti kiertotaloutta kuudella kohdalla. Kampanjassa Changemaker vaatii rakenteellisia muutoksia, jotta kestävä elämä olisi helpompaa, nostaa esille globaalin etelän näkökulmaa ylikulutukseen, sekä kannustaa ihmisiä kestäviin kulutustottumuksiin muun muassa käyttämällä tavaraa pidempään, korjaamalla ja ostamalla käytettyä. 

Turun tempaus pidetään 31.5 klo 16-17.30 Vähätorilla kirjaston edustalla.
Tempauksessa kerrotaan ihmisille ylikuluttamisesta, pyydetään heitä allekirjoittamaan kampanjan  vetoomus sekä jaetaan heille aineettomia lahjaideoita.

Tempaukset ovat hauskoja, yhteisöllisiä ja rentoja tapahtumia. Tempaus on hieno tilaisuus tulla tutustumaan Changemakeriin. Mukaan ovat tervetulleita kaikki aiheesta kiinnostuneet nuoret ja nuoret aikuiset!

Ota yhteyttä linnea.parkatti@changemaker.fi niin kuulet lisää