Globalistin journalismikoulutus + toimituskunnan kokous

Päydällä tietokone, vihko ja puhelin. Edessä teksti, jossa tapahtuman nimi, sekä kuva kouluttajasta Sanna Raita-Ahosta.

TAPAHTUMA SIIRRETTY TIISTAILLE 16.11.

Globalistin journalismikoulutuksessa opit vaikuttamaan kirjoittamalla!

Turkissa ja Lähi-idässä työskennellyt tietokirjailija ja toimittaja Sanna Raita-Aho kertoo Saapuu Globalistin journalismikoulutukseen kertomaan omista kokemuksistaan toimittajan työstä kriisialueilla. Miten haastatellaan ihmisiä kriisialueilla tai maissa, joissa sananvapaustilanne on heikompi? Miten haastateltavan turvallisuudesta huolehditaan arkaluontoisissa tilanteissa? Ilmoittaudu koulutukseen, niin kuulet! Lisäksi kuulemme Sannalta myös ensi käden kokemuksia Valko-Venäjän ja Puolan rajalla meneillään olevasta pakolaistilanteesta.

Journalismikoulutus on suunnattu Globalisti-lehden nykyisille ja tuleville tekijöille sekä aiheesta muuten kiinnostuneille. Ilmoittautudu tapahtumaan tämän linkin kautta. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Koulutuksen jälkeen pidetään myös Globalistin toimituskunnan kokous. Toimituskuntaan ovat tervetulleita kaikki lehden tekemisestä kiinnostuneet aikaisempaan kokemukseen katsomatta.

Koulutus järjestetään Changemakerin toimistolla osoitteessa Eteläranta 8, Helsinki, mutta tapahtumaan on mahdollista osallistua myös etänä. Paikan päällä on tarjolla vegaanista pikkupurtavaa, sekä kahvia ja teetä halukkaille.

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.