Globalistin lehtityökoulutus 2019

Koulutuksen ajankohta vahvistettu 26.1.

Changemakerin Globalisti-lehdessä pääset perehtymään kehityskysymyksiin innostavassa seurassa ja muuttamaan maailmaa journalismin kautta. Tule siis mukaan!

Starttina toimituskunnan työhön järjestetään päivänmittainen lehtityökoulutus lauantaina 26.1. Aamupäivällä käydään läpi journalismin perusteet ja Globalistin tekemisen peruskurssi, jos lehden tekeminen on uutta niin tämä antaa kaiken mitä tarvitset liittyäksesi toimituskuntaan. Peruskurssilla käydään läpi mm. juttujen suunnittelua, näkökulman valintaa sekä Globalistin eri juttutyyppejä ohjeistuksineen. Iltapäivällä syvennämme osaamistame hyvän journalismin tekemisessä.

10-11 Globalistin tekemisen alkeet

11-12 Journalismin alkeet, miten lehteä tehdään

12-13 Lounas

13-15:30 Syventävä kurssi, miten hyvää journalismia tehdään

15:45-17:15 Toimituskunnan seuraavan numeron ensimmäinen kokous.

Changemaker korvaa kaikkien tapahtumaan osallistuvien jäsentensä matkakulut matkaohjeensa mukaisesti. Muista siis säilyttää bussi- ja junaliput. Kulut laskutetaan verkostolta jälkikäteen tapahtumassa saatavalla lomakkeella. Koulutus on maksuton, mutta edellyttää Changemakerin jäsenyyttä. Jäsenyys on maksuton ja jäseneksi voi liittyä ilmoittautumisen yhteydessä, samalla lomakkeella. Koulutus pidetään Changemakerin toimistolla Helsingissä, osoitteessa Eteläranta 8, 3. kerros.

Ilmoittautuminen on auki: Globalistin lehtityökoulutus kevät 2019

Lisätietoja lehdestä antaa

päätoimittaja Kaisu Kinnunen (paatoimittaja@changemaker.fi) sekä

toimitussihteeri Aaro Immonen (toimitussihteeri@changemaker.fi)