Changemaker-viikonloppu

Pakolaisteemainen koulutus ja ryhmäkeskustelua syksyn 2016 Changemaker-viikonlopussa

Tule osallistumaan mielenkiintoisiin koulutuksiin, opettelemaan maailman muuttamista ja tutustumaan uusiin ihmisiin!

Syksyn Changemaker-viikonloppu järjestetään Joutenlammen leirikeskuksessa Kajaanissa. Tapahtumassa pääset osallistumaan erilaisiin koulutuksiin ja toimintapajoihin. Luvassa on kiinnostavia puhujavieraita mm. rauhaan, kestävään kehitykseen sekä vaikuttamistoimintaan liittyvistä kysymyksistä.

Changemaker-viikonloppu on tarkoitettu 13–35-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille, jotka haluavat oppia lisää kehityskysymyksistä ja keinoista, joilla maailmaa voidaan muuttaa Suomesta käsin. Osallistuaksesi viikonloppuun et tarvitse ennakkotietoja. Tervetulleita ovat kaikki, sekä aiemmin toiminnassa olleet että aivan uudet aiheesta innostuneet!

Tapahtuma on erinomainen paikka myös tutustua muihin maailman muuttamiseta kiinnostuneisiin nuoriin ja innostua paikallisesta Changemaker-toiminnasta.

Osallistumismaksu ja ilmoittautuminen:

Changemakerin jäsenille tapahtuma on täysin ilmainen ja heille korvataan myös matkakulut juna- tai bussilippuja vastaan. Muille kuin jäsenille Changemaker-viikonlopun osallistumismaksu on 20 euroa sisältäen ruokailut ja majoituksen. Jäseneksi liittyminen on ilmaista.

Kiinnostuitko? Lue lisää täältä ja ilmoittaudu mukaan 3.10.2018 mennessä (linkit aukeavat uuteen ikkunaan).