Kampanja tähtää muutokseen -vaikuttamiskoulutus

Haluaisitko vaikuttaa maailman epäkohtiin, muttet ole ihan varma, mistä aloittaa? Tule mukaan Changemakerin vaikuttamistoiminnan koulutukseen!

Changemakerin syksyn 2019 kolmiosaisessa ABC-koulutuksessa tutustutaan vaikuttamisen eri muotoihin ja pohditaan omia mahdollisuuksia muuttaa maailmaa oikeudenmukaisemmaksi. Osallistujille selviää myös, miten Suomesta käsin voi vaikuttaa globaaleihin kehityskysymyksiin, kuten ilmastonmuutokseen, rauhaan ja maailmantalouteen.

C-tason koulutusten teemana on Kampanja tähtää muutokseen. Koulutuspäivä pitää sisällään esitelmän Avohakkuut historiaan kampanjasta. Kampanjaa esittelee Suomen Luonnonsuojeluliiton suojeluasiantuntija Paloma Hannonen. Kampanja onnistui muuttamaan tapaa jolla metsistä puhutaan Suomessa, ja kampanjan jatkuessa sillä on mahdollisuudet muuttaa metsiensuojelua ja käyttöä Suomessa. Lisäksi kuullaan konkreettisia neuvoja oman kampanjan luontiin ja eväitä maailman muuttamiseen!

Kaikki maailman muuttamisesta kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita! Ei siis haittaa, vaikka et olisi osallistunut aikaisempiin koulutuksiin.

C-koulutus järjestetään 23.11. Helsingissä klo 10- 17, Changemakerin toimisto (Eteläranta 8)

Ilmoittaudu nyt täyttämällä ilmoittautumislomake!