Kampanjakoulutus: Solidaarisuustalous vai kulutuskapitalismi?

Mitä ylikulutukselle voidaan tehdä? Miten länsimaalaisten elämäntapaa voitaisiin muuttaa niin, että se pysyisi planeetan resurssien rajoissa?

Changemaker kampanjoi vuonna 2022 teemalla ylikulutus ja taloudellinen tasa-arvo. Kampanjallaan Changemaker haluaa nostaa esiin rikkaiden länsimaiden kestämätöntä kulutusta sekä globaalin pohjoisen ja etelän välistä taloudellista epätasa-arvoa.

Helmikuun kampanjakoulutuksessa väitöskirjatutkija ja aktivisti Laura Kumpuniemi kouluttaa kampanja-aiheesta kiinnostuneita solidaarisuustalouden ratkaisuista ylikulutuksen ongelmiin. Miten kuluttamiseen perustuvaa talousjärjestelmäämme voitaisiin korjata kestävämpään suuntaan? Tarjoaako solidaarisuustalous ratkaisuja ylikulutuksen ja luontokadon ongelmiin? Tule tapahtumaan, niin pääset keskustelemaan mm. näistä kysymyksistä!

Koulutuksen yhteydessä pidetään myös kampanjatiimin tapaaminen, jossa suunnitellaan Changemakerin tämän vuoden ylikulutuskampanjaa. Kaikki koulutukseen osallistujat ovat tervetulleita myös tapaamiseen!

Tapahtuma järjestetään Helsingissä Changemakerin toimistolla, sekä etänä Microsoft Teams alustalla. Ilmoittaudu tapahtumaan tämän linkin kautta. (linkki aukeaa uuteen välilehteen)

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.