Kampanjatyöryhmän tapaaminen

Mitä ylikulutukselle voidaan tehdä? Miten länsimaalaisten elämäntapaa voitaisiin muuttaa niin, että se pysyisi planeetan resurssien rajoissa?

Changemaker kampanjoi vuonna 2022 teemalla ylikulutus ja taloudellinen tasa-arvo. Kampanjallaan Changemaker haluaa nostaa esiin rikkaiden länsimaiden kestämätöntä kulutusta sekä globaalin pohjoisen ja etelän välistä taloudellista epätasa-arvoa.

Kampanjatyöryhmän tapaamisessa tutustumme yhdessä kampanjan teemaan, inspiroidumme maailman muuttamisesta ja suunnittelemme kampanjan toimintoja. Mukaan ovat tervetulleita kaikki kampanjoinnista kiinnostuneet aikaisempaan kokemukseen katsomatta.

Tapahtuma järjestetään etänä Jitsi Meet -alustalla, mutta halukkaat voivat myös tulla paikan päälle Changemakerin toimistolle osoitteeseen Eteläranta 8, Helsinki. Voit ilmoittautua tapahtumaan laittamalla sähköpostia Changemaker-koordinaattori Matiakselle osoitteeseen matias.uusisilta@kua.fi.

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.