Kansainvälisten asioiden ryhmä

ryhmäkeskustelua
Suomessa syksyllä 2016 järjestetyssä Changemaker-verkostojen kansainvälisessä kokouksessa keskusteltiin yhteistyöstä kestävän kehityksen tavoitteiden edistämiseksi

Kiinnostaako kansainvälisyys? Haluaisitko jakaa ideoitasi ja ajatuksiasi koskien kansainvälistä toimintaa? Nyt on mahdollisuutesi vaikuttaa.

Tule suunnittelemaan Changemakerin kansainvälistä toimintaa ja kertomaan, millaista sen sinun mielestäsi pitäisi olla. Kokoonnumme seuraavan kerran 6.3. klo 18:00 Kirkon Ulkomaanavun tiloissa Helsingissä (osoite Eteläranta 8, 3. krs). Tarkoituksena on ideoida ja suunnitella, miten voisimme kehittää kansainvälisen verkostomme toimintaa, paremmin yhdistää voimamme sisarverkostojemme kanssa sekä toteuttaa yhteisiä tavoitteita kansainvälisellä tasolla. Sana on vapaa ja mitä enemmän saamme uusia ideoita, sen parempi!

Jos et ennätä paikanpäälle Helsinkiin, otamme mielellään Skypen kautta mukaan myös etäosallistujia! Lisää siinä tapauksessa Changemaker Finland jo valmiiksi yhteystietolistaasi.

Paikanpäälle kokoukseen saapuville Changemaker tarjoaa vegaanista pikkupurtavaa sekä korvaa matkakulut matkaohjeensa mukaisesti. Tarjoilujen mitoittamiseksi ja Skype-osallistujien lisäämiseksi linjoille, ilmoittautuminen etukäteen Annille (anni.valden@changemaker.fi) on suotavaa, mutta ei pakollista. Lisätietoja kansainvälisestä toiminnasta saa Annin lisäksi myös koordinaattori Siniltä (sini.tyvi@kirkonulkomaanapu.fi).