Kehyä, kiitos! -kampanjapiknik

Kehyä, kiitos! -kampanjan logo. Logossa on maapallo, josta lähtee puhekupla Kehyä, kiitos! -tekstillä.

Changemaker starttasi heinäkuun alussa Kehyä, kiitos! -kampanjan, jolla haluamme kampanjoida suomalaisen kehitysyhteistyön puolesta. Kampanjatapaamisessa keskustelemme kampanjan aktiivien kanssa ja suunnittelemme kampanjan jatkoa rennon yhdessäolon merkeissä. Tullaksesi mukaan, sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai tietoa kampanjasta tai Changemakerin toiminnasta. Mukaan ovat tervetulleet aivan kaikki. Tarjolla on myös vegaanista pikkupurtavaa!

Tapaaminen järjestetään piknikin muodossa Tähtitorninvuoren puistossa, jonne suuntaamme yhdessä klo 18 Changemakerin toimistolta Eteläranta 8:sta. Mikäli saavut paikan päälle vasta myöhemmin, ja sinulle on vaikeuksia löytää paikan päälle, voit soittaa tai laittaa WhatsApp-viestiä Changemaker-koordinaattori Matiakselle (050 342 3799). Sateisella säällä siirrämme piknikin sisätiloihin Changemakerin toimistolle. Myös etäosallistuminen on mahdollista Microsoft Teamsin (linkki kokoukseen, avautuu uuteen ikkunaan) kautta!

Tapahtumiin ja ryhmiin ovat tervetulleita kaikki toiminnasta kiinnostuneet. Tapahtumiin osallistuville korvataan matkakulut bussi- ja junalippuja vastaan Changemakerin matkaohjeen mukaisesti. Tapahtuma on esteetön.